Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/23/2018 in all areas

 1. 1 point
  CRO GFX

  [Portofoliu]CRO GFX

  Free Use xxxxx FONT/ALE/MELE Mai multe Mai incolo vreau pareri
 2. 1 point
  detrixer

  [Portofoliu]CRO GFX

  frumos te asteptam cu o cerere designer
 3. 1 point
  RedOx

  [Propunere]Schimbare tema :))

  Numele propunerii: Tema Schimbata Descriere: Propun sa schimbam tema , mi-e mi se pare tema prea clasica si e mult mai fain o alta tema Imagini/demo: http://invision-virus.com/forum/index.php?app=downloads&module=display&section=screenshot&record=12410&id=2253 Cu ce ne-ar ajuta?: Ar fi mai tare Posibile erori/buguri: eventual la categori mai trebuie umblat la CSS . Alte precizari: Am gasit tema acceasta in calculator a fost creata de cv pe care am cunoscut =]] http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/2253-theme-destroy-romania-original/ (nu v-a speriati ca are numele virus , e asa numele la forum =]]]) Dar decat sa fie respinsa din prima prefer sa dau la vot
 4. 1 point
  DANI.R3KT

  [SKEMA] DANI.R3KT

 5. 1 point
 6. 1 point
  DANI.R3KT

  [SKEMA] DANI.R3KT

 7. 0 points
  Cornel Iulian

  Aplicatie Grad

  Un nou sistem s-a adaugat pe comunitate, anume, aplicatiile pentru grad pe forum se fac intr-un formular dupa o anumita regula. Pentru a aplica pentru Helper, trebuie sa ai gradul Advanced Members pe care il poti obtine automat la 15 posturi. Advanced Members pot aplica pentru Helper si GFX Designer daca au minim 50 posturi. Helper si GFX Designer au deblocat accesul de a aplica pentru Moderator (minim 150 posturi) Moderatorul are deblocata optiunea de a aplica pentru Super-Moderator (300 posturi) Super-Moderatorii pot aplica pentru Supervizor daca au minim 500 posturi. Aplicatiile pentru grade se fac in meniu la Aplicatie Grad. Comunitatea PCTecuci recruteaza pentru orice grad, va asteptam cu aplicatii.
 8. 0 points
  Din cate mi-a spus Troy pe PCTecuci va ramane doar cei cu experienta. Adica:(cunostinte in acp,design,etc..., Is M3RCURY,editez sa nu fac post hunt. Experienta ACP am molta,Design,destul.