PCTecuci Romania - We are reborn from ashed

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 03/23/2018 in all areas

 1. 1 like
 2. 1 like
 3. 1 like
 4. 1 like
  Salut ! Sunt MadaLiN.S si mai cunoscut sub numele "SerKaN" , Supervisorul comunitatii si de asemenea si detinatorul / fondatorul comunitatiii RPG.PCTECUCI.RO , o sa v-a "incant" cu creeatiile mele sub denumirea de "MEME-uri" , acestea is bine lucrate si 100% creeate de cel care ii ctiti voi comentariul , fara prea multe cuvinte va las sa priviti , fiecare MEME v-a avea un nume aleatoriu , nu v-a fi chiar indicat special , si doar de amuzament ! Multumesc ! :
 5. 1 like
 6. 1 like
  Aceasta platforma (cea care ruleaza acum) nu am intalnit-o nicaieri, insa platforma mai veche, o intalnesc pe aproape orice comunitate pe care o vizitez.
 7. 1 like

  Version v6.1 Red

  12 downloads

  Aceasta tema a fost publicata deoarece forumul PCTecuci.Ro s-a mutat pe platforma IPB 4. Compatibil: IPB 3.4 Tema creata de catre Tr0YB0Y.
 8. 1 like

  Version v4.0 Green

  4 downloads

  Aceasta tema a fost publicata deoarece forumul PCTecuci.Ro s-a mutat pe platforma IPB 4. Compatibil: IPB 3.4 Tema creata de catre Tr0YB0Y.