Denis.P

Helpers
  • Content count

    383
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6
  • Points

    491 [ Donate ]

Everything posted by Denis.P

  1. Cum se numesc nevestele de moț?? S-o ții de moț! Dar copiii de moț? M-o țuci.
  2. Nick: Denis.P Skype:- SteamID:https://steamcommunity.com/id/iamhopzy/ Varsta: 16 Oras / Localitate:Suceava Hobby: Ma joc jocuri O poza cu tine: De unde ai auzit de noi: Mai am fost aici super-moderator , mi s-a stricat pc-ul mi-am luat unul nou luna aceasta si am intrat sa vad ce mai este pe aici Iti place comunitatea? Desigur
  3. Numele hărții: Hns_snowtown Tipul hărții: classic Autor: - Link Download: http://cs.gamebanana.com/maps/184868 Imagini:
  4. Numele hărții: Fy_igloos Tipul hărții: classic Autor: - Link Download: http://cs.gamebanana.com/maps/download/186979 Imagini:
  5. Frumoase
  6. Nume Program : CyberLink PowerDirector Descriere Program : CyberLink PowerDirector este un program de editare video digital, care permite crearea unor filme, videoclipuri, prezentari profesionale complete cu muzica, efecte speciale, tranzitii si multe alte posibilitati. Un studio complet echipat pentru editarea si publicarea filmelor. Utilizatorul nu trebuie sa fie foarte experimentat, pentru ca CyberLink PowerDirector este foarte usor de folosit, si cu putina practica se poate crea filme ca în Hollywood. Un studio complet echipat pentru editarea si publicarea filmelor. Puteti folosi noile unelte si sabloane: - DVD Template Designer, 29 noi pachete de design, butoane, texte si culori, pentru crearea de meniuri; - Slideshow Wizard, noi stiluri de prezentare a fotografiilor permit transformarea unui întreg director cu imagini în slideshow în doar câteva minute; - PiP Designer, noi proceduri si generatoare de miscare permit crearea de efecte PiP dramatice pentru îmbunatatirea filmelor; - subtitrari video, subtitrarile se pot insera cu usurinta pe ecran, se pot importa din text, si ofera o modalitate excelenta de a descrie scenele urmarite. Tutorial de instalare ( optional ) : - este usor ! Autor : - Link de download :http://www.portalroman.com/download/download.php?id=4887 Cerinte de sistem : - Alte detalii : Atentie ! Nu am test continutul ! O faceti pe propria raspundere ! Pentru test va recomand virustotal.
  7. Nume Program : BS.Player Descriere Program : Programul are interfata si in limba romana, este usor de folosit, suporta skin-uri, permite afisarea titrarii (precum si configurarea ei: tip de caracter, marime, culoare) si functii precum zoom, un egalizator grafic sau optimizarea background-ului. BS.Player a fost intotdeauna usor de folosit, si are un avantaj foarte mare: foloseste procesorul si memoria RAM a calculatorului foarte eficient si astfel, inclusiv cei care dispun de un calculator mai slab pot sa se bucure de un “playback” video de calitate. Tutorial de instalare ( optional ) :Nu trebuie , cred ca va descurcati..... Autor : - Link de download : https://bsplayer.en.softonic.com/download#start Cerinte de sistem : merge si pe windows xp... Alte detalii : Atentie ! Nu am test continutul ! O faceti pe propria raspundere ! Pentru test va recomand virustotal.
  8. Nume Film : Viata Descriere Film : cautati pe net Autor / Sursa :axxy-filme. Link de download : http://fastupload.rol.ro/ef6c5577b2dfc3b0447e08a09881d952.html Alte detalii : -
  9. Nume Film : Femeia-In-Negru-2 Descriere Film : pe net. Autor / Sursa : axxy-filme Link de download : https://userscloud.com/50e07j4gqof5 Alte detalii :
  10. http://prntscr.com/h83bk5
  11. Fara Raspuns T/C.
  12. T/C- Fara raspuns
  13. T/C - Fara Raspuns.
  14. Update - 07.11.2017 - Culoare titlu / model : Ordonare.
  15. @Topic-Closed
  16. Blurul e praf... Textul e asa si asa mai uita-te la niste tutoriale