MadaLiN.S

Veteran
 • Content count

  115
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Points

  0 [ Donate ]

MadaLiN.S last won the day on April 18 2018

MadaLiN.S had the most liked content!

4 Followers

About MadaLiN.S

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Locația
  Piatra-Neamt

Contact Methods

 • Nick SA:MP
  SerKan
 • Nick CS 1.6
  TerRoRe
 • Yahoo
  Kimibajetu@yahoo.com
 • Skype
  Mada Serkan
 • Facebook
  Madalin Kimi

Recent Profile Visitors

1,660 profile views
 1. Nume : Kimi Prenume : Madalin Vârstă : 18 ani ( 19 in Decembrie ) Primele 5 cifre din CNP (optional): - Număr de postări(minim 50) : 115 Prezintă-te : Ma numesc Madalin cum bine stiti sunt un veteran pe comunitatea asta alaturandu-ma din 2017 si nu regret nici acum , fost Administrator , retrogradat pentru motivele personale cu pregatirea pentru bac etc. , locuiesc in Piatra-Neamt dar cel mai des stand in R.Moldova din cauza parintilor care nu se aflau in relatie ceremonica , la 16 ani luandu-mi viata-n fata m-am angajat prima data ca si ospatar castigandu-mi primii banuti , si tot asa pana in prezent unde muncesc in Italia si vara asta venind in RO. Fondatorii comunitatii ma stiu foarte bine cine sunt si cum , respectul meu ! Ai moderat și alte forumuri ? : Da , am moderat. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Ca administrator este normal sa moderez accesibil tot forumul. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : Sunt pregatit pentru aceasta functie mai exact pentru ca stiu cu ce se mananca pentru ca am mai fost pana am renuntat , cunosc IPB-ul foarte bine , cunostinte in domeniul IT si mai ales cunoscund comunitatea pe care ma aflu si astazi ! Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Pot imbunatatii comunitatea cu activitatea si implicarea mea directa pentru ajutorul vostru . Cât timp îţi petreci pe forum? : Nu am un orar anume , petrec in jur de 3-4h pentru a avea grija de el. Alte lucruri de menţionat : Daca imi dati vreun vot numai aveti de ce sa va legati de activitate , am fost unu' dintre cei mai activi de data aceasta. O poza cu tine(optional): Cred ca stiti cum arat , dar - https://imgur.com/a/s5j6nGE Prezinta-ne un tutorial: Pe forum am prezentat multe tutoriale , puteti arunca un ochi.
 2. &
 3. Bine @MaJlLoR , cand il termini?
 4. Reason : Ai fost acceptat , mult succes !
 5. ➤Tipul: Avatar ➤Textul principal: KeNzYw0w➤Textul secundar: -➤Stock/Render [obligatoriu]: https://imgur.com/a/vVfMwr1➤Link catre ultima cerere: - ➤Alte precizari: In primul rand : -Textul sa fie unul frumos si sa se-nteleaga -Un efect care consideri tu ca este nice. -Imaginea sa fie luna-n lungime sa nu se vada mica si patrata/
 6. I don't know , TR0Y si Darkness stiu de ce am fost inactiv.
 7. Nume : Kimi Prenume : Madalin Vârstă : 18 ani ( 19 in Decembrie ) Primele 5 cifre din CNP (optional): - Număr de postări(minim 50) : 102 Prezintă-te : Ma numesc Madalin cum bine stiti sunt un veteran pe comunitatea asta alaturandu-ma din 2017 si nu regret nici acum , fost Administrator , retrogradat pentru motivele personale cu pregatirea pentru bac etc. , locuiesc in Piatra-Neamt dar cel mai des stand in R.Moldova din cauza parintilor care nu se aflau in relatie ceremonica , la 16 ani luandu-mi viata-n fata m-am angajat prima data ca si ospatar castigandu-mi primii banuti , si tot asa pana in prezent unde muncesc in Italia si vara asta venind in RO. Fondatorii comunitatii ma stiu foarte bine cine sunt si cum , respectul meu ! Ai moderat și alte forumuri ? : Da , am moderat. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Ca administrator este normal sa moderez accesibil tot forumul. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : Sunt pregatit pentru aceasta functie mai exact pentru ca stiu cu ce se mananca pentru ca am mai fost pana am renuntat , cunosc IPB-ul foarte bine , cunostinte in domeniul IT si mai ales cunoscund comunitatea pe care ma aflu si astazi ! Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Pot imbunatatii comunitatea cu activitatea si implicarea mea directa pentru ajutorul vostru . Cât timp îţi petreci pe forum? : Nu am un orar anume , petrec in jur de 3-4h pentru a avea grija de el. Alte lucruri de menţionat : Nu am , e alegerea voastra in privinta mea. O poza cu tine(optional): Cred ca stiti cum arat , dar - https://imgur.com/a/s5j6nGE Prezinta-ne un tutorial: Pe forum am prezentat multe tutoriale , puteti arunca un ochi.
 8. Nice , guy!