Skyman2

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    450 [ Donate ]

About Skyman2

  • Rank
    Nou Venit

Profile Information

  • Locația
    Constanta

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    Skyman2
  • Nick CS 1.6
    -
  • Yahoo
    badeaionut09@yahoo.com
  • Skype
    r0bert0.i0nut
  • Facebook
    Ionut Roby
  1. ➤Tipul: [avatar, semnatura, banner etc.] Dimensiunile: Avatar 150x300 si unul de steam (acelasi stock) ➤Textul principal: Skyman2 ➤Textul secundar: pctecuci.ro ➤Stock/Render [obligatoriu]:
  2. Nickname pe server: Skyman2 Ore jucate: Nu am ore multe deoarece sunt nou , dar voi face pe , parcurs. De cat timp joci pe server: De acum 5 minute. Varsta reala: Am varsta de 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Doar SA:MP. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi pleca in strainatate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Nu am nici-o realizare mare pe acest server. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Toti suntem egali , nu sunt in masura sa critic alti lideri , vreau sa ma o factiune bine organizata cu membri respectosi. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Deoarece , am mai fost si imi doresc foarte mult sa fac parte ca lider pe acest server. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic , totul este perfect si se vede ca acest server a fost facut cu dragoste. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: In hitman agency rank 6 si am avut 100 days petrecute. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: In hitman agency rank 6 si am avut 100 days petrecute. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece vreau sa imi creez o frumoasa organizate, cu membrii de nota zece , si , sa ii invat ce inseamna respectul fata de ceilalti. Link catre profilul pe panel:Imi pare rau dar mie nu imi merge panel. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nici-o sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Am o parere buna si am stat pana la rank 3. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am o parere destul de buna si am stat pana la rank 5. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:La fel o parere destul de buna si am stat pana la rank 4.
  3. Nickname pe server: Skyman2 Ore jucate: Nu am ore multe deoarece sunt nou , dar voi face pe , parcurs. De cat timp joci pe server: De acum 5 minute. Varsta reala: Am varsta de 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Doar SA:MP. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi pleca in strainatate. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Nu am nici-o realizare mare pe acest server. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Toti suntem egali , nu sunt in masura sa critic alti lideri , vreau sa ma o factiune bine organizata cu membri respectosi. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Deoarece , am mai fost si imi doresc foarte mult sa fac parte ca lider pe acest server. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic , totul este perfect si se vede ca acest server a fost facut cu dragoste. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: In hitman agency rank 6 si am avut 100 days petrecute. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: In hitman agency rank 6 si am avut 100 days petrecute. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece vreau sa imi creez o frumoasa organizate, cu membrii de nota zece , si , sa ii invat ce inseamna respectul fata de ceilalti. Link catre profilul pe panel:Imi pare rau dar mie nu imi merge panel. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nici-o sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Am o parere buna si am stat pana la rank 3. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Am o parere destul de buna si am stat pana la rank 5. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:La fel o parere destul de buna si am stat pana la rank 4.