cositel

Premium
 • Content count

  9
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  5 [ Donate ]

Everything posted by cositel

 1. Nume: John Wicj - chapter 2 An: 2017 Gen: Thriller Descriere: John Wick 2 este un thriller neo-noir din 2017 regizat de Chad Stahelsky si scris de Derek Kolstad. Este continuarea filmului John Wick din 2014, in care asasinul John Wick incearca sa scape dupa ce pe viata lui este pus un pret exorbitant. John Wick 2 marcheaza prima colaborare dintre Reeves si Fishburne de la trilogia The Matrix. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XGk2EfbD_Ps Poze:
 2. done
 3. BAS

  BAS= bancuri amuzante scurte - Care e diferenta intre Bucuresti si Pitesti? - La Bucuresti poti sa te pitesti dar la Pitesti nu poti sa te bucuresti! - Cum canta cucu`, in Franta? - Avec, avec! - De ce nu merge melcul pe bicicleta? - Pentru ca ii falfaie ochii! - Care-i diferenta dintre un om care pica de la etajul 10 si unul care pica de la etajul 1? - Ala care pica de la 10 face: "Aaa ... Buf"! Ala care pica de la 1 face: "Buf ... Aaa"! - De ce are ciocanitoarea, cioc? - Sa nu dea cu capul de copac! - Care-i diferenta dintre drujba si femeie? - Drujba poti s-o opresti! - Care este diferenta dintre purici si elefanti? - Elefantii pot avea purici dar puricii nu pot avea elefanti!
 4. Nume Program : AdwCleaner Descriere Program : Este un program gratuit de stergere a virusilor din sistem, programe si browser, pagini de pornire, bare de instrumente, reclame, etc Tutorial de instalare ( optional ) : Nu necesita instalare, ci doar deschidere, apoi START iar la sfarsitul scanarii CLEAN si se restareaza sistemul. Autor : ToolsLib Link de download : https://toolslib.net/downloads/finish/1-adwcleaner/851/get/INrzvRwB0bkO4eIRzr05yO6moqbfZEvv/ Cerinte de sistem : Nu exista cerinte specifice. Alte detalii : Este compabil cu toate Windows-urile atat pe 32 Biti cat si pe 64 Biti.
 5. Download: http://www84.zippyshare.com/v/F4X9jlQI/file.html
 6. Windows 7 ramane mult timp preferatul..
 7. biohazard ..glumesc..zombie wa,.dar fara prea multe pluginuri..adica prefer max 7 clase de zm,.max 14 inteme..fara n mii de modele, sunete s.a...adica sa fie distractie nu lag..sa se poata juca fiecare jucator lejer.
 8. puteai posta sub forma asta cl_lc "1" cl_lw "1" cl_crosshair_size "small" cl_dynamicrosshair "1" aceste comenzi le puteti introduce in consola sau in config.cfg din folderul cstrike.