RobertPvPMan567

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    510 [ Donate ]

About RobertPvPMan567

  • Rank
    Nou Venit

Profile Information

  • Locația
    Iasi

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    RobertPvPMan567
  • Nick CS 1.6
    RobertPvEMan
  1. Nickname pe server: RobertPvPMan567 Varsta:21 pe server si 13 in real Ore jucate: 0 De cat timp joci pe server: de mult timp dar a fost dat wipe si am fost si helper Varsta reala:13 La ce mafie vrei lider?:Los Aztecas Ce alte jocuri mai joc?:Minecraft,Ets 2.fs 15 si Fs 17. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi da la facultatea de politie. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Cand am loat helper dar s-a dat wipe Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cam nimic. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca doresc. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am avut o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am avut o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca sunt expirementat si descurcaret. Link catre profilul pe panel:https://panel.pctecuci.ro/profile/RobertPvPMan567 Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nici o sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:O parere buna.Nu am stat in mafie. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:O parere buna.Nu am stat in factiuni pasnice. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:O parere buna.Nu am stat in departament.
  2. Nume pe server:(nume) RobertPvPMan567 Varsta:(in cifre) 13 Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore) 4 Ai citit regulamentul?: DA Folosesti Teamspeak:NU Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:NU De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani) De 10 Luni Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: As Face un daily Quest cu Niste Calorifere in rest nimic.
  3. Nume pe server:(nume) RobertPvPMan567 Varsta:(in cifre) 13 Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore) 4 Ai citit regulamentul?: DA Folosesti Teamspeak:NU Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:NU De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani) De 10 Luni Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: As Face un daily Quest cu Niste Calorifere in rest nimic.