AndreiPenguin

Advanced Members
 • Content count

  161
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Points

  465 [ Donate ]

Everything posted by AndreiPenguin

 1. Eu sincer, tin cu Steaua Bucuresti. E echipa mea de suflet de cand aveam eu 8 ani.
 2. O blondă merge cu peştişorul la veterinar. - Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului. Veterinarul aruncă o privire şi răspunde: - Mie mi se pare că e destul de liniştit. - Staţi, că încă nu l-am scos din apă!
 3. Topic vechi
 4. Multumim de informatii! Topic vechi !
 5. Topic vechi !
 6. Topic vechi !
 7. Topic vechi !
 8. Nume : Sebastian Prenume : Andrei Vârstă : 15 Primele 5 cifre din CNP (optional):Nu doresc sa fac publice informatii private. Număr de postări(minim 50) : Am numarul necesar de postari pentru gradul dorit de mine (Moderator) Prezintă-te : Ma numesc Andrei, locuiesc in Judetul Bacau. Pot spune ca sunt un baiat de treaba, imi place sa glumesc dar doar atunci cand este cazul si in limita bunului simt, imi place sa ma joc la calculator cu prietenii, sa ies cu ei in oras, imi plac foarte mult sporturile fotbal si handbal, imi place sa lucrez in echipa cat si pe cont propriu, cand cineva imi cere ajutorul incerc sa ajut cat de bine pot si daca incep ceva nu ma las pana nu termin. Ai moderat și alte forumuri ? : Nu. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc sa moderez tot forumul. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : Pentru ca se mai intampla ca un player sa mai posteze aiurea,cum mi s-a intamplat ceva,si pot actiona. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Sa scap de cei care fac aiurea topic si sa pot ajuta comunitatea intr-un fel. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2-3 ore pe zi. Alte lucruri de menţionat : Doresc sa mentionez ca am mai fost Modator pe acest forum, dar m-am lasat. Acum am decis ca doresc sa ma apuc SERIOS de acest server, fara sa ma las, prea curand. O poza cu tine(optional): - Prezinta-ne un tutorial:
 9. NICK: AndreiPenguin DATA ACTUALA: 17.1.2018 ULTIMA DATA CAND TI-AI SCHIMBAT MEMBER TITLE-UL: Niciodata. CE MEMBER TITLE VREI: Satra B.E.N.Z FTW
 10. Eu tot Messi.
 11. 25+ ani..
 12. Meriti, esti extreme de vechi pe comunitate. Apropo, cum se cheama font-ul de la avatar-ul tau? Te rog sa mi-l dai si mie.
 13. Eu? Eu am pus ceva efecte.
 14. La ce ora ne apucam?
 15. Mai ai de lucrat extrem de mult. Text slab... Mai uita-te la tutoriale, si mai invata Bafta !
 16. Te rog frumos sa faci in avatar de genul acesta dar sa scrii si PCTecuci.Ro ca sa vedem daca sunt sigur facute de tine. Multumesc.
 17. Frumoase
 18. Bulă cade de la etajul 4. Vin vecinii: - Domnule, aţi păţit ceva? - Nu. Se scutură Bulă şi vrea să plece, dar este oprit de vecini: - Domnule, ce meserie aveţi? - Sunt paraşutist. - Şi unde vă este paraşuta? - E sus în casă, o bate bărbat-su de-o rupe.
 19. Lui Bulă i se plânge un vecin: - Auzi Bulă, zi-i lui fiu-tău să nu mă mai imite! Bulă către Bulişor: - Hai, gata, încetează să mai faci pe prostul!
 20. Ce capitală are Marea Britanie? Linişte. O voce din spate: - Dar ne-aţi spus să învăţăm capitale de ţări, nu de mări!
 21. Gheorghe şi Pişti la restaurant. - Mei Gheo, cum se zice corect la voi, în română: o spătar sau un spătar? - Un spătar! - Unspătar, doi beri, te rog!
 22. Intră o blondă într-o farmacie şi întreabă: - Aveţi ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mine!
 23. O blondă la spovedanie: - Părinte, am preacurvit. - De câte ori, fiica mea? - Părinte, am venit să mă spovedesc, nu să mă laud!