Killerionut

Members
 • Content count

  4
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  500 [ Donate ]

Everything posted by Killerionut

 1. DE CE AI APLICAT IN NEWS REPORTER?: Deoarece este o factiune numai buna pentru mine, unde pot sa imi dezvolt FH-ul si pot sa-mi fac noi prieteni. AI TENDINȚE CU CINEVA DIN NEWS REPORTER?:Nu. CU CE SE OCUPA NEWS REPORTER?: News Reporter se ocupa cu anunturile role-play , gratuite si cu liveurile pentru playeri. Cați ani ai?:14 ani. Cum te cheama?:Ma numesc Ionut. Unde locuiesti?:Locuiesc in Braila. Descrie-te in 20 de cuvinte: Salut , ma numesc Ionut , am frumoasa varsta de 14 ani si sunt din orasul Braila. Sunt un baiat prietenos , respectuos , ambitios si foarte serios cand este nevoie. Alte precizi?:Ma scuzati ca am facut aplicatia din dar am vazut ca am facut o greseala de scriere si numai puteam da edit.
 2. DE CE AI APLICAT IN NEWS REPORTER?: Deoarece este o factiune numai buna pentru mine, unde pot sa imi dezvolt FH-ul si pot sa-mi fac noi prieteni. AI TENDINȚE CU CINEVA DIN NEWS REPORTER?:Nu. CU CE SE OCUPA NEWS REPORTER?: News Reporter se ocupa cu anunturile role-play , gratuiete si cu liveurile pentru playeri. Cați ani ai?:14 ani. Cum te cheama?:Ma numesc Ionut. Unde locuiesti?:Locuiesc in Braila. Descrie-te in 20 de cuvinte: Salut , ma numesc Ionut , am frumoasa varsta de 14 ani si sunt din orasul Braila. Sunt un baiat prietenos , respectuos , ambitios si foarte serios cand este nevoie. Alte precizi?:Multumesc pentru timpu acordat.
 3. Nume pe server:Killerionut Varsta:14 Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: Am jucat 3 ore pentru ca a fost inceput de scoala dar o sa joc mai mult in weekend. Ai citit regulamentul?: Da. Folosesti Teamspeak:Nu. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:Nu. De cat timp joci SA:MP?:Joc de 3 ani samp nu stiu daca exacta cand m-am apucat. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:As schimba chestia aia cu baza de date se incarca, asteapta 5 secunde .
 4. Nume pe server:Killerionut. Varsta:14 Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: Am jucat 4 ore pe server. Ai citit regulamentul?: Da. Folosesti Teamspeak:Nu , dar daca este nevoie folosesc. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:Nu. De cat timp joci SA:MP?:Joc de trei ani samp. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:As schimba host-ul si as repara unele buguri.