SounD.

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    495 [ Donate ]

About SounD.

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Braila

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    SounD.
  • Nick CS 1.6
    SounD.
  • Yahoo
    ionut.a33@yahoo.com
  • Skype
    Pingu00715
  • Facebook
    Alexandru Ionut Razvan
  1. Varsta: 17 ani. Ore jucate: 3 ore. De cat timp joci pe server: De pe 16/09/2017. Varsta reala: 17 ani. La ce mafie vrei lider?: Los Aztecas. Ce alte jocuri mai joc?: GTA V, CS:GO si BattleGrounds. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Scoala de politie. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Rank 6 Los Aztecas. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: O sa tin membri uniti si daca iau lider o sa am cea mai unita factiune de pe pctecuci. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Pentru ca am mai fost lider si am experienta. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic, totul este bine asa cum este. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Los Aztecas rank 6. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: Los Aztecas rank 6. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am experienta si sunt capabil de aceasta functie. Link catre profilul pe panel:https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/SounD. . Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): -. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Mafiile sunt unite si sunt bine configurate. 3 zile. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Factiunile pasnice, au o mica deosebire decat cele de pe alte servere. Nu am fost intr-o factiune pasnica. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Departamentele sunt unite si foarte colaborante. Nu am fost in Departamente. Like this
  2. Nick: SounD. Level: 6. Alte precizări: Respect ZoZo. Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Simplu. Intervalul de timp în care sunteţi online: toata ziua.
  3. Nick pe server: SounD. Nume real: Alexandru Ionut. Varsta: 17 ani. De ce doresti sa te alaturi Agentiei?: Pentru ca imi place sa fiu silentios si discret. O scurta descriere despre tine: Ma numesc Alexandru Ionut Razvan sunt din Braila com. Bordei-Verde si sunt un baiat cu activitate, serios si amuzant. Esti constient ca daca stresezi liderul/co-liderul iti vor scadea sansele?: Desigur. Level: 5. Poza cu /stats: https://imgur.com/a/lfTFr Alte precizari?: Pwpic :*.
  4. NICKNAME: SounD. LEVEL: 4. POZA STAT: DE CE VREI SA INTRI IN GROVE STREET SI NU IN ALTA? : Pentru ca imi place mafia Grove Street si vreau sa o ajut la cat mai multe turfuri. CATI ANI AI? : 17 ani. CUM TE CHEAMA? Alexandru Ionut.
  5. Nume pe server:SounD. Varsta:17 Ani. Poza stats: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: 2 ore. Ai citit regulamentul?: Da. Folosesti Teamspeak:Nu. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:Nu. De cat timp joci SA:MP?: 2 ani. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: As schimba sistemul de deelay la summer quest si parachute quest la 2 ore.
  6. Nickname pe server: SounD. Ore jucate: 2 ore jucate. De cat timp joci pe server: 5 zile. Varsta reala: 17. Ce alte jocuri mai joc?: Cs 1.6 Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma angajez ca si politist. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Justerul meu. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa tin membri unitii si iau toate turfurile. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Pentru ca am mai fost lider pe alte servere si stiu cum sa tin o factiune unita. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic, totul este facut bine. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: -. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: -. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca sunt un tip serios, respectuos cu tot serverul si capabil de activitate. Link catre profilul pe panel: Ai fost banat vreodata? De ce?: Da, la un event cand am primit unfreeze am fugit si am inceput sa trag in ceilalti si admbot mi-a dat ban pe motiv " Map Teleport " Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Ban. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Parerea mea despre mafii este chiar una buna pentru ca totul este echilibrat.N-am fost in mafie. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Factiunile pasinice sunt frumoase, dar nu prea sunt multi playeri in ele. -. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Departamentele sunt configurate bine cat la comenzi si HQ,masini si altele. n-am fost in Departamente.
  7. Nickname pe server: SounD. Ore jucate: 2 ore jucate. De cat timp joci pe server: 5 zile. Varsta reala: 17. Ce alte jocuri mai joc?: Cs 1.6 Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma angajez ca si politist. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Justerul meu. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa tin membri unitii si iau toate turfurile. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Pentru ca am mai fost lider pe alte servere si stiu cum sa tin o factiune unita. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic, totul este facut bine. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: -. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: -. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca sunt un tip serios, respectuos cu tot serverul si capabil de activitate. Link catre profilul pe panel: Ai fost banat vreodata? De ce?: Da, la un event cand am primit unfreeze am fugit si am inceput sa trag in ceilalti si admbot mi-a dat ban pe motiv " Map Teleport " Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Ban. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Parerea mea despre mafii este chiar una buna pentru ca totul este echilibrat.N-am fost in mafie. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Factiunile pasinice sunt frumoase, dar nu prea sunt multi playeri in ele. -. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Departamentele sunt configurate bine cat la comenzi si HQ,masini si altele. n-am fost in Departamente.