Supa

Members
  • Content count

    12
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    530 [ Donate ]

About Supa

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Hunedoara

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    Supa
  • Yahoo
    Nu am
  • Skype
    live:dd84010
  1. Nume: Nume joc: Supa.aMpile Level(minim 5): Am level 6. Ai fost banat vreodata?(Daca da, de ce?): Nu, nu am fost banat. Ai sanctiuni primite de la admini?: Nu, nu am. Varsta: Am varsta de 14 ani. Ore jucate: Am 6 ore jucate. Poza /stats: https://imgur.com/a/1fUz0 Ai mai fost si in alta factiune? (Daca da, in care?): Nu, nu am mai fost. Alte Informati pentru lider: Succes cu functia!
  2. -PRO- Consider ca merita acceasta functie pentru ca : este un tip matur, il cunosc este de incredere si se pricepe in acceasta functie.
  3. Nickname pe server: Supa Varsta: Pe server am 18 ani. Ore jucate: In momentul de fata am 16 ore jucate. De cat timp joci pe server: Joc pe accest server dinainte de wipe. Varsta reala: Am minunata varsta de 14 ani. La ce departament vrei lider?: vreau sa fiu lider in factiunea Los Santos Police Departament. Ce alte jocuri mai joc?: Joc MINECRAFT, MTA, CS:GO si alte jocuri mai necunoscute. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Momentan nu stiu, nu imi place sa imi fac planuri pe viitor. Cea mai mare realizare pe PCTecuci?: Functia de helper, prietenii si rank 6 lspd. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa nu bag pe pile si sa nu imi bat joc de membrii. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Am aplicat la functia de lider pentru ca vreau sa ajut server-ul pctecuci. Ce te deranjeaza cel mai mult la PCTecuci?: Nimic, este o comunitate perfecta. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Am stat cel mai mult in lspd (4 zile) cu rank 6. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: Am fost in Grove Street si am fost demis cu 1 zi si rank 1 pentru ca s-a schimbat lider-ul. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am experienta in acceasta functie. Link catre profilul pe panel: https://foreverpanel.pctecuci.ro/profile/Supa Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, doar inainte de wipe din pacate, intre timp mi-am dat reinstall la windows. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Nu am nici o sanctiune de genul. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Am o parere foarte buna despre ele. Cel mai mult pe server-ul accesta am stat o zi pe alte servere am stat 30+. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Si despre ele am o parere foarte buna. Pe accest server nu am stat de loc intr-o factiune pasnica. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Am o parere foarte buna. Cel mai mult am stat si inca stau in lspd la momentul de fata am 4 zile. Like this
  4. Imi poti spune de unde ma cunosti, eu nu te cunosc
  5. Multumesc anticipat.
  6. Intre timp am facut 12 ore jucate
  7. -CONTRA- nu cred ca merita.
  8. Numele din joc: Supa. Numele real: ma numesc Daniel. Varsta: Am minunata varsta de 14 ani.. Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/u4YVn O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): Ma numesc Daniel, am varsta de 14 ani. Locuiesc in orasul Hunedoara, judetul Hunedoara. Nu prea imi place sa citesc, prefer filmele de orice fel insa imi plac mai mult filmele horror. Imi place sa practic orice sport. Sunt o fire prietenoasa si ma integrez repede intr-un grup de prieteni. Am simtul umorului dar niciodata nu exagerez cu asta. Hobby-ul meu este gaming-ul si sportul. Jocul meu preferat este SA:MP chiar daca nu are o grafica stralucita, din cand in cand mai ma joc si CS:GO. Sunt o persoana serioasa si de incredere. Nu imi plac persoanele arogante. Sunt un tip energic si vesel. Imi place sa comunic. Imi place sa ajut oameni cat de mult pot. Imi place sa invat lucruri noi. Apreciez oamenii care ma ajuta si la randul meu o sa-i ajut si eu pe ei. Sunt ascultator. Pe oriunde merg incerc si vreau sa las o impresie buna. Nu uit de unde am plecat si niciodata nu imi uit prietenii de incredere. Nu am o preferinta anume muzicala ascult in functie de starea mea. Am 1m si 60 de cm. Cam asta sunt eu, sper ca nu v-am dezamagit. Alte precizari: Nu.
  9. Mda... astept un ban ce sa zic
  10. Nume pe server: Nickname-ul meu de pe server este Supa. Varsta: Am 14 ani. Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: In momentul accesta am 9 ore. Ai citit regulamentul?: Da, am citit regulamentul. Folosesti Teamspeak: Nu prea il folosesc dar daca este nevoie o sa-l folosesc. Folosesti un cont de SA:MP cumparat?: Nu, nu folosesc un cont de samp cumparat. De cat timp joci SA:MP?: Ma joc jocul SA:MP de 3 ani. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?: Nu as schimba nimic, este o comunitate de 10 stele.