m0vie

Members
  • Content count

    4
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    530 [ Donate ]

Everything posted by m0vie

  1. Nume pe server:(nume)M0VIE Varsta:(in cifre)13 ani. Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore):Am jucat timp de 18 ore pe server. Ai citit regulamentul?: DA Folosesti Teamspeak:DA Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:NU De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani)Joc samp timp de 2 ani.In acesti 2 ani am fost atent sa invat cat mai multe. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Nimic, este un server de nota 10, cu un scripter care se merita. Mihai27, daca citesti asta, o sansa daca imi acorzi, nu o sa o iresesc.
  2. Nume pe server:(nume)m0vie Varsta:(in cifre)13 ani Poza stats[imgur.com]: Cat timp ai jucat pe serverul nostru: (in ore): Am jucat timp de 13 ore, nu regret, deoarece este un server foarte minunat! Ai citit regulamentul?:Da Folosesti Teamspeak:Da Folosesti un cont de SA:MP cumparat?:NU De cat timp joci SA:MP?:(in ore/zile/luni/ani): De 1 saptamana. Daca ai avea puterea sa schimbi ceva legat de server ,ce ai schimba?:Nimic, este un server de 10 stele, nu am ce schimba la el.
  3. APLICATII TEST DE CE AI APLICAT IN NEWS REPORTER?:Deoarece este o factiune numai buna pentru mine, unde pot sa imi dezvolt FH-ul. AI TENDINȚE CU CINEVA DIN NEWS REPORTER?:Nu, nu am tendinte cu nimeni. CU CE SE OCUPA NEWS REPORTER?:News Reporter se ocupa cu anunturile si cu liveurile pentru playeri. Cați ani ai?:Am 13 ani. Cum te cheama?:Alexandru Unde locuiesti?:In Arad Descrie-te in 20 de cuvinte:Ma numesc Alexandru Marian si am 13 ani, sunt din judetul Arad, imi place sa ma joc cu prietenii, sunt o fire iubitoare. Alte precizi?:Nu.