Marian.

Advanced Members
  • Content count

    146
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Points

    510 [ Donate ]

Everything posted by Marian.

  1. Salut,in acest tutorial am sa va prezint cum sa obtineti o functie Multi se intreaba,oare cum pot obtine o functie,si sa o pot tine foarte mult timp,ei bine,am sa va dau niste sfaturi: -comportamentul -limbajul -Sa ai o varsta decenta,13+ ani -Sa fii activ -Sa te tii de treaba -Sa faci orice iti spune fondatorul,deoarece ai sa ii inspiri incredere. Sper sa va placa acest tutorial,salut!
  2. Da ce e asta?Chestie din aia cand intri pe site iti ia ceva gen 2 centi sau cum?
  3. Nume :Marian Prenume :Birleanu Vârstă :Am varsta de 14 ani. Primele 5 cifre din CNP (optional): - Număr de postări(minim 50) :Da,le am. Prezintă-te :Salut,Ma numesc Marian,Am varsta de 14 ani,sunt o persoana calma,modesta,cu simtul umorului foarte dezvoltat,practic un sport,acesta se numeste ''lupte greco romane'' , imi place sa dedic foarte mult timp pe acest forum si sa-mi fac cati mai multi prieteni noi. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Doresc foarte mult super moderator,stiu ca nu am posturile necesare,dar nu am cu ce sa le umplu,sper sa ma intelegeti. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt potrivit deoarece sunt foarte activ,imi place sa ma ocup cu treburi grele,pot aduce aceasta comunitate la un nivel cat mai mare de playeri,care pot detine o functie foarte mult timp. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Cu playerii noi,oameni care doresc sa faca o aplicatie pentru cerere grad. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 2 pe fiecare zi. Alte lucruri de menţionat :Sper sa fiu acceptat. O poza cu tine(optional): - Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezenta un tutorial deoarece nu pot filma un tutorial,iar daca as face un tutorial in scris,as ingramadii acest topic.
  4. Te pot ajuta eu,am sa-ti dau un PM. , sau da-mi tu un add daca poti la live:17712436357c8b4f
  5. Misto meme-uri.
  6. Nume :Marian Prenume :Birleanu Vârstă :Am varsta de 14 ani. Primele 5 cifre din CNP (optional):- Număr de postări(minim 50) :Da,le am. Prezintă-te :Salut,ma numesc Marian,am varsta de 14 ani,sunt o fire calma,de treaba,caterinca.Nu ma enervez repede si cred ca asta este o mare calitate a mea.Imi place sa imi fac prieteni noi,sunt o persoana foarte sociala cu simtul umorului foarte dezvolvat. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am moderator si pe alte forumuri. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Doresc Super Moderator,stiu ca nu am post-urile necesare dar am avut mult mai multe,dar s-au sters,sper sa ma accepti,promit ca am sa fiu foarte activ si o sa ma ocup de aceasta functie,am fost si member of the month,de aici este si dovada ca sunt activ. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt potrivit deoarece sunt destul de pregatit pentru aceasta functie,stiu cum e sa ai o asemenea functie si imi place foarte mult sa ma ocup cu treburi. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Cu oameni noi,de o varsta cat mai ridicata,pot scapa de oamenii care fac post-hunt sau care injura,etc. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 2-3 ore pe fiecare zi. Alte lucruri de menţionat :Stiu ca nu am numarul necesar de post-uri,dar sper sa primesc aceasta functie. O poza cu tine(optional):- Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezenta un tutorial video,deoarece PC-ul meu nu prea poate filma,iar daca v-as spune un tutorial in scris,ar fii prea mare.
  7. Eu il aleg pe Stanciu,Dinamo for life <3
  8. -Meriti o sansa!
  9. NICK:Marian. DATA ACTUALA:1/4/2018 ULTIMA DATA CAND TI-AI SCHIMBAT MEMBER TITLE-UL:Acum o saptamana. CE MEMBER TITLE VREI:Activ
  10. Eu la 23 de ani.
  11. NICK:Marian. DATA ACTUALA:1/4/2018 ULTIMA DATA CAND TI-AI SCHIMBAT MEMBER TITLE-UL:Nu l-am schimbat niciodata. CE MEMBER TITLE VREI:Administrator
  12. Nick:Marian. Nick-ul celui provocat:m0vie#permanena Stock/Render:La alegere. Genul stock-ului (semnatura,avatar,banner,etc):avatar Timp-ul de terminare a lucrarii (de ex: 30 min):1/14/2018-ora 12:45 Alte informatii:Sper sa accepti.
  13. Eu am terminat,mai ai 5 minute la dispozitie,creatiia mea. https://imgur.com/a/ttEXk
  14. Frumos film.
  15. As lua toate jocurile posibile de pe Steam,cel mai bun PC de gaming .
  16. Nick:Marian. Nick-ul celui provocat:DeathShot. Stock/Render:Alegem ce stock dorim noi. Genul stock-ului (semnatura,avatar,banner,etc):Avatar Timp-ul de terminare a lucrarii (de ex: 30 min):1/7/2018-pana la ora 18:35 Alte informatii:Sper ca accepti provocarea.
  17. Daca accepti provocarea,eu am terminat,Astept sa dai un raspuns.https://imgur.com/a/Xc9BQ
  18. Nu tu mane,DeadShot
  19. -Hai ca meriti si tu,esti vechi pe comunitate.
  20. Ai pus decat o redimensionare si un text si un brush la poze,nu ai editat deloc poza,ai luat poza de pe runnix art..
  21. Salut,in acest topic am sa va arat niste creatii facute de mine,sper sa va placa,sunt incepator si incerc sa fac lucruri cat mai frumoase. P.S:Toate lucrarile sunt create de mine! https://imgur.com/a/rPMR3 Sper sa va placa!
  22. Frumoase avatare.
  23. Nume :Marian Prenume :Birleanu Vârstă :Am varsta de 14 ani. Primele 5 cifre din CNP (optional):Nu dau date personale. Număr de postări(minim 50) :Da,le am. Prezintă-te :Salut,Ma numesc Marian,am varsta de 14 ani,imi place sa-mi petrec timpul liber pe SA:MP.Sunt o persona de treaba,onesta,caterinca.Nu ma enervez repede si aceasta cred ca este o mare calitate a mea. Ai moderat și alte forumuri ? :Nu,nu am. Categoria pe care doreşti să o moderezi :Moderator Global. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) :Da,sunt pregatit deoarece pot tine foarte mult o functie si imi place sa fac treaba. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie :Pai cu playeri noi,activi si oameni care pot tine o functie. Cât timp îţi petreci pe forum? :Cam 3 ore pe zi. Alte lucruri de menţionat :Sper sa fiu acceptat. O poza cu tine(optional):Nu dau. Prezinta-ne un tutorial:Nu va pot prezinta un tutorial deoarece daca am sa va prezint o sa se faca prea mare aplicatia si nu o sa se mai inteleaga nimic.