$LuX$

Advanced Members
  • Content count

    22
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    525 [ Donate ]

About $LuX$

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    medias

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    $$LuX$$
  • Nick CS 1.6
    $$LuX$$
  • Yahoo
    benamafiotu@yahoo.com
  • Skype
    $$LuXVALOARE$$
  • Facebook
    SMEKER CU MANA
  1. Doresc admin deoarece am fost de 4 ori admin 5. Nicknamee pe server: HyperProxXx De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Pentru ca sunt capabil de ea. Ai mai fost admin/helper?: Da am fost admin de 4 ori de 3 ori a5 si o data a1 Crezi ca o sa fi instare sa conduci aceasta functie?: Da normal ca da. Esti demn de aceasta functie?: Da sunt demn de ea. In viitor dupa ce termini liceu/facultatea unde vei merge?: As merge sa fac facultatea de doctorat. Crezi ca o sa fi atent cum raspunzi la /n?: Da o sa fiu atent. Cati ani ai?: Am frumoasa vastra de 18 ani. Cum te numesti?: Ma numesc Darius. De unde esti?: Din ploiesti. Crezi ca o sa ai succes cu aceasta functie ?: Da o sa am succes cu ea. mici detalii despre tine: Ma numesc Darius popescu ion sunt un baiat de nota 10 imi place basketu/fotbalu si jocurile pe pc. O mica parere despre staff?: Este foarte bun. Alte specificari:? sper sa fiu acceptat. Bafta!
  2. Am fost admin pe serveru asta, Si pe alt svr am avut a5 , A As dori aceasta funcvtie deoarece o merit.
  3. Esti demn de aceasta functie?: Da sunt demn de oarece am fost de 6 ori leader. Crezi ca te vei descurca?: Da o sa ma descurc desigur. O sa fii atent la ce scrii si cum raspunzi pe /n?: Da normal ca o sa fiu cu ochi in 4 cum scriu. Ai mai avut aceasta functie?: Nu dar pe un server am admin 5, si pe asta am avut de 6 ori leader. Ce comunitati ai mai jucat?: Am mai jucat comunitatea bugged. Ce crezi despre stafful serverului?: Pai este un staff capabil care stie sa isi faca treaba foarte bine. O parere mica despre madara/serkan?: Ambi si madara si serkan isi fac foarte bine treaba. O mica descriere din viata ta?: Am 17 ani sunt din ploiesti am fost in grecia 7 ani. Ai mai jucat pe acest server inainte sa fie alt gm?: Da am jucat aproximativ de 2 luni. Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat.
  4. ba nene aplica omu si voi nu va uitati?
  5. Crezi ca esti capabil de aceasta functie?: Da sunt capabil pentru ca am fost de 5 ori leader. Crezi ca poti ajuta playeri pe /nre cum poti tu mai bine?: Da normal ca da. O poza cu stats:/imgur.com:https://imgur.com/a/A8p1a Cati ani ai si din ce oras esti?: am 19 ani si sunt din medias. Crezi ca vei respecta playeri si admini si serverul?: Da normal ca o sa-i respect, ba chear is prieten cu l1on. Ce comunitati mai mari ai jucat?: Bugged.red. O mica favorizare pentru /madara/serkan:? Eu il cunosc pe madara in realitate dar nam tancente cu el iar cu serkan nu il cunosc uma depe joc. Crezi ca o sa fii aktiv si pe server si pe forum?: Da o sa fiu deoarece am deja vreo 20 de posturi. Crezi ca o sa iti indeplinesti cerintele ? ale staffului?: Da normal le stiu helper 1 maxim 13 14 ani admin 15 ani fondator/scripter maxim 18 ani eu am 19. Alte precizari?: Da sper sa fiu acceptat.
  6. Contu $$LuX$$ MI-A FOST SPART ACUM MA NUMESC PE SERVER ADRENALINA
  7. pai ce-ai facut ma nene ma am vazut ca esti tigan si am facut si eu putina gluma cu hasmorokar si tu gata ma injuri ? pai ce-ai facut ma nene ma tu o injuri pe mama? https://imgur.com/a/wSYN4 sper sa ei remove ca tu cu pilele ta-le acum sigur o sa ei remove daca nu ei tu remove ma las si eu de server si roysams si Bena@lcnteam.
  8. Salut as dori aceasta functie de leader ballas pentru ca imi place sa ma joc la war-uri trag bine si e vorba doar de distractie si vreau sa imi fac membri noi si as dori sa fac ce-a mai buna mafie din aceasta mafie si sincer am o gramada de prieteni care vor sa ma arature si daca voi lua leader o sa ma comport frumos si nu o sa mai bag seama la admini/helperi/si lideri care nu ma prea suporta de-ce nu stiu dar lasa nu ma bag in seama cu ei e doar un joc + ca vreau sa imi fac o echipa buna si o mafie corezpunzatoare.
  9. dadasdas da
  10. Imi bag pula in morti vostri madara din cauza la additzu ai mai pierdut un player sa sti ca ai pierdut un admin foarte bun pe ala la-i pierdut acum si pe mine is Sebi.mafiotu58 sa stiti si o sa va mai vizitez din cand in cand.
  11. Ori imi fac conturi nou noute cu 0 hours si primesc leader ng si lvpd.
  12. mama ce nab is inloc sa-i fac la aia eu am dat [reclamatie]$LuX$ dar lasa sper sa-i sanctionati si sa imi recuperez conturile.
  13. am vrut sa imi schimbe ipu la cont n la Capo_Dei_Capi le-am dat parola tot si ei mi-au furat contu faceti ceva dati-le remove din functia de helper ca ei inloc sa ajute playeri i face sa se lase de server ok nu vreti sa imi dati conturile macar sa intru cu alt cont amarat de 0 hours si sa imi dati leader ce ziceti? ori imi recuperati pinu si conturile alegetim ma las de server ori de nu imi aduceti amindoua conturi sou sa imi fac eu cont nou si sa primesc leader lvpd si ng. Uite si dovada ce-a vrut sa faca kreops si andreipenguin:https://imgur.com/a/xyN2H ce sa mai zic daca si astia is helperi eu trebuia sa fiu atuncia scripter cu tot cu admin 9.
  14. Ai mai jucat pe alte comnuitati mai mari?: Da Bugged. O poza cu stats/imgur.cv:? https://imgur.com/a/AgCr1 Daca iesi helper ce vei face pentru server?: As ajuta playeri cum pot eu mai bine mi-as face raportu-l pentru helper. Ai avut vreo sanctionare pe acest server?: Nu dar sa stiti ca am facut schimb de conturi is hyper si nu eu am dat teapa la ala cu nrg-500. Crezi ca vei ajunge admin o sa imbunatatesti serverul?: Da. Ce varstra ai?: 13 ani jumatate. Crezi ca esti de-mn de aceasta functie : Da sunt demn sunt sigur pe mine am experienta ajut playeri si imi place aceasta functie. Alte precizari mai ai?: Da sper sa fiu acceptat si sa nu se ia in considerare ce-a facut fostul stapan de cont.
  15. am incercat comanda quote scz dar tu meriti maaaaaaaaaaaaaaaa admin