SEMakaEGIPTEANU

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    520 [ Donate ]

About SEMakaEGIPTEANU

  • Rank
    Nou Venit

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    SEMakaEGIPTEANU
  • Nick CS 1.6
    SEMakaEGIPTEANU
  1. Numele din joc:SEMakaEGIPTEANU Numele real:Alex Varsta:16 Poza /stats(imgur.com):https://imgur.com/qbujFfw O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere):Viata mea este una frumoasa, am 16 ani, imi place sa ma joc pe calculator, sa ies afara cu prietenii si sa joc footbal. Alte precizari:Va multumesc pentru atentie.
  2. Nickname pe server: SEMakaEGIPTEANU Ore jucate: 1 De cat timp joci pe server:de mult timp dar astazi s-a deschis din fericire. In ce factiune vrei sa intri?:Los Vagos Varsta reala:16 Ce alte jocuri mai joci?: CSGO Ce vei face dupa terminarea liceului?:Sa fac o facultate si sa merg la munca. Cea mai mare realizare pe server: acum am intrat pe sv si astept sa fac multe realizari. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu un lider bun, intelegator si activ. Ai citit regulamentul liderilor?: da Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Am fost in los vagos, dar pe alte sv, si am stat pana la rank 6. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai putin am stat in paramedic pe alte sv, dar s-a dat wipe. Ce te deranjeaza cel mai mult la server?: Nu, totul sper sa fie bine. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Pentru ca eu nu sunt ca toti ceilalti lideri. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Cel mai mult am stat pana la rank 6 pe alt sv, parerea mea despre mafii este pozitiva. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Intr-un departament am stat cel mai mult 14 zile, departamentele sunt bune, si serverul are nevoie de ele. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult am stat 14 dar pe alt sv, factiunile pasnice sunt bune.
  3. Nickname pe server: SEMakaEGIPTEANU Ore jucate: 1 De cat timp joci pe server:de mult timp dar astazi s-a deschis din fericire. In ce factiune vrei sa intri?:Los Vagos Varsta reala:16 Ce alte jocuri mai joci?: CSGO Ce vei face dupa terminarea liceului?:Sa fac o facultate si sa merg la munca. Cea mai mare realizare pe server: acum am intrat pe sv si astept sa fac multe realizari. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu un lider bun, intelegator si activ. Ai citit regulamentul liderilor?: da Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Am fost in los vagos, dar pe alte sv, si am stat pana la rank 6. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai putin am stat in paramedic pe alte sv, dar s-a dat wipe. Ce te deranjeaza cel mai mult la server?: Nu, totul sper sa fie bine. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Pentru ca eu nu sunt ca toti ceilalti lideri. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Cel mai mult am stat pana la rank 6 pe alt sv, parerea mea despre mafii este pozitiva. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Intr-un departament am stat cel mai mult 14 zile, departamentele sunt bune, si serverul are nevoie de ele. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult am stat 14 dar pe alt sv, factiunile pasnice sunt bune.