FANE

Members
  • Content count

    9
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    570 [ Donate ]

About FANE

  • Rank
    User Skill +0

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    FANE69
  1. Numele din joc: FANE69 Numele real: George Varsta: 17 anii! Poza /stats(imgur.com): https://imgur.com/a/WIopI O scuta povestire despre viata ta (minim 20 de caractere): Salut! Ma numesc George dragan si am fumoasa vasta de 17 anii sunt din calarasi. Alte precizari: Imi doresc foarte mult functia asta.
  2. Nume : George Prenume : Dragan Vârstă : 17 anii! Primele 5 cifre din CNP (optional): 11611 Număr de postări(minim 50) : Am pana acum 2 dar o-sa mai fac. Prezintă-te : Ma numesc Dragan george sunt din calarasi am fumoasa vasta de 17! sunt o baiat cu bun sint si cu cei 7 anii de a casa. Ai moderat și alte forumuri ? : Da. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc lider la Balls Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : A mai fost pe alte sv mari lider nu a mai avut timp sa ma ocup de factiune si am iesit. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Cu experienta si cu debotament. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2 ora Alte lucruri de menţionat : Nimic ce am avut de spus am spus. O poza cu tine(optional): E mai jos Prezinta-ne un tutorial: Nu am un tutorial ca nu a stiu ca trebuie sa filmez cand am fost lider.
  3. Nume : George Prenume : Dragan Vârstă : 17 anii! Primele 5 cifre din CNP (optional): 11611 Număr de postări(minim 50) : Am pana acum 2 dar o-sa mai fac. Prezintă-te : Ma numesc Dragan george sunt din calarasi am fumoasa vasta de 17! sunt o baiat cu bun sint si cu cei 7 anii de a casa. Ai moderat și alte forumuri ? : Da. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc lider la Balls Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : A mai fost pe alte sv mari lider nu a mai avut timp sa ma ocup de factiune si am iesit. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Cu experienta si cu debotament. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2 ora Alte lucruri de menţionat : Nimic ce am avut de spus am spus. O poza cu tine(optional): E mai jos Prezinta-ne un tutorial: Nu am un tutorial ca nu a stiu ca trebuie sa filmez cand am fost lider.
  4. Nume : George Prenume : Dragan Vârstă : 17 anii! Primele 5 cifre din CNP (optional): 11611 Număr de postări(minim 50) : Am pana acum 2 dar o-sa mai fac. Prezintă-te : Ma numesc Dragan george sunt din calarasi am fumoasa vasta de 17! sunt o baiat cu bun sint si cu cei 7 anii de a casa. Ai moderat și alte forumuri ? : Da. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc lider la hitman. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : A mai fost pe alte sv mari lider nu a mai avut timp sa ma ocup de factiune si am iesit. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Cu experienta si cu debotament. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2 ora Alte lucruri de menţionat : Nimic ce am avut de spus am spus. O poza cu tine(optional): E mai jos Prezinta-ne un tutorial: Nu am un tutorial ca nu a stiu ca trebuie sa filmez cand am fost lider.
  5. Nume : George Prenume : Dragan Vârstă : 17 anii! Primele 5 cifre din CNP (optional): 11611 Număr de postări(minim 50) : Am pana acum 2 dar o-sa mai fac. Prezintă-te : Ma numesc Dragan george sunt din calarasi am fumoasa vasta de 17! sunt o baiat cu bun sint si cu cei 7 anii de a casa. Ai moderat și alte forumuri ? : Da. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc lider la hitman. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : A mai fost pe alte sv mari lider nu a mai avut timp sa ma ocup de factiune si am iesit. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Cu experienta si cu debotament. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2 ora Alte lucruri de menţionat : Nimic ce am avut de spus am spus. O poza cu tine(optional): E mai jos Prezinta-ne un tutorial: Nu am un tutorial ca nu a stiu ca trebuie sa filmez cand am fost lider.
  6. Nume : George Prenume : Dragan Vârstă : 17 anii! Primele 5 cifre din CNP (optional): 11611 Număr de postări(minim 50) : Am pana acum 2 dar o-sa mai fac. Prezintă-te : Ma numesc Dragan george sunt din calarasi am fumoasa vasta de 17! sunt o baiat cu bun sint si cu cei 7 anii de a casa. Ai moderat și alte forumuri ? : Da. Categoria pe care doreşti să o moderezi : Doresc lider la hitman. Crezi că eşti potrivit pentru aceasta categorie? (Argumentează) : A mai fost pe alte sv mari lider nu a mai avut timp sa ma ocup de factiune si am iesit. Cu ce poţi îmbunătăţii această categorie : Cu experienta si cu debotament. Cât timp îţi petreci pe forum? : 1-2 ora Alte lucruri de menţionat : Nimic ce am avut de spus am spus. O poza cu tine(optional): E mai jos Prezinta-ne un tutorial: Nu am un tutorial ca nu a stiu ca trebuie sa filmez cand am fost lider.
  7. Am gresit cv. Experienta de aministrare AMXX: de la inceput
  8. Numele cu care joci: FANE69 Contact: https://www.facebook.com/george.dragan.169 Varsta: Am fomuasa vasta de 17 ani! Experienta de aministrare AMXX: 68 Motivul pentru care vrei sa administrezi serverul: Pot sa ajut players, pot sa aduc players, a mai fost helper si pe aste sv.
  9. Am facut o cerere de helpers ca a mai fost pe alte sv si stiu cum e. Vreu sa ajut players de pe sv. P.S. imi cer scuze pentru timpu-l dumneavoasta pirdut.