BringItOnn

Advanced Members
  • Content count

    25
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    525 [ Donate ]

About BringItOnn

  • Rank
    User Skill +0

Profile Information

  • Locația
    Craiova

Contact Methods

  • Nick SA:MP
    BringItOnn
  • Nick CS 1.6
    PaiN JR
  • Yahoo
    samiboss2011@yahoo.com
  • Skype
    samuel.robert85
  • Facebook
    -
  1. Un om cu un prieten s-au dus la doctor.Zice omul: -Rau ma mai doare piciorul.Oare asa de rau ma v-a durea si cand imi v-a lucra la el? -Nuuu!.Si mie mi-a lucrat la dantura si nu m-a durut!
  2. Bula ce ai patit la buza??? Am fost cu tata la pescuit si mi sa pus o albina pe buza. Si ce ai patit?? Nu am patit nimik ca a omorat-o tata cu vasla
  3. De ce se cearta 2 blonde pe motociclete? Care sa stea la geam. 2 blonde ies in oras .Stau la un bar se distreaza dupa care se pornesc spre casa.merg ele ce merg si la un moment dat le apuca nevoile fiziologice.Se duc ele intr-un cimitir si nu aveau hartie.Una foloseste propii chiiti iar alta foloseste o panglica de pe la morminte. A doua zi sotii celor doua blonde: -De ce esti trist ma ? -Pai cum sa nu fiu trist daca nevasta mea a venist aseara fara chiloti pe ea? -Stai linistit la tine nu e nimica.Nevasta mea a venist cu o panglica pe fund pe care scria "NU TE VOM UITA NICIODATA:FRATIIPRICOP"
  4. Un cuplu era în vacanţă în Pakistan. La un moment dat, cei doi au intrat într-un mic magazin de sandale. Vânzătorul le spuse: - Am nişte sandale speciale, de care voi doi sunt sigur că aţi fi interesaţi. Cu ele se poate face s.. sălbatic, cum face o cămilă a deşertului. - Cum ar putea nişte sandale să îmi mărească potenţa? - De ce nu le încerci să vezi de unul singur? Soţul s-a hotărât în cele din urmă să le încerce. Imediat ce şi le-a pus în picioare, privirea lui a devenit sălbatică. Era ceva ce soţia lui nu mai văzuse de mulţi ani . Vânzătorul încercă să spună ceva, dar, cât ai clipi din ochi, soţul l-a împins pe pakistanez, l-a aruncat pe masă şi a început să tragă de pantalonii tipului. În tot acest timp, pakistanezul zbiera disperat: - Le-ai pus invers!!!
  5. "Invatatoarea il intreaba pe bula: - cat face jumatate din 8? - depinde, pe orizontala 0, pe verticala 3
  6. -Ok, o ultima dorinta inainte de a muri? -Vreau sa mai ascult o data ultima melodie a lui Justin Bieber -Si tu? -Vreau sa ma ucideti primul
  7. Mama sickFiul nostru fura banii din casa. Nici nu stiu unde sa-i mai ascund Tata- In cartea de mate! Nu o deschide niciodata!"
  8. Doi tipi se intalnesc : - Salut, cum iti mai merge? - Totul e frumos, multumit de viata! - E timpul sa te insori!"
  9. Bula se insoara, si dupa ceva timp, se intalneste cu vechiul lui prieten care il intreaba: -Bai Bula cum e nevasta - ta? - Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta".
  10. In paradis, Sf. Petru intampina 10 femei moarte in aceeasi zi. - Toate femeile care si-au inselat sotii, un pas inainte. 9 dintre cele 10 femei inainteaza cu un pas. In acel moment, Sf. Petru se intoarce catre Dumnezeu: - Si cu surda ce facem?
  11. Un tip isi cumpara un Bmw M3 na ca orice om se duce pe autostrada si ii da cat poate masina, ii da 100 150 200 280 dintr-o data se aude o busitura puternica, pune omu frana, opreste masina si in fata masinii un papagal. Se apropie speriat de pasare, observa ca misca si o duce acasa. Dupa 2 saptamani papagalul se trezeste uimit se uita in dreapta gratii, in stanga gratii, in fata gratii, in spate gratii La care papagalul : DOAMNE CE_AM FACUT AM OMORAT UN OM!
  12. Doua femei pe marginea drumului discuta. Viorica ii spune Mariei: - Auzi fa, pe sotul meu l-a muscat cainele vecinului - Si nu l-ai dus la spital sa-i faca injectii antirabice - Nu, dar cainele a fost dus la dezalcoolizar
  13. Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte. Lasa cainele se urca in masina si pleaca Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. la telefon era sotul: - Auzi nevasta, s-a intors cumva cainele acasa? - Da, s-a intors. (raspunde mirata nevasta) - Da-l la telefon ca m-am pierdut.
  14. Doi lupi se duc sa fure oi.Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul
  15. Doi pescari între ei: - Azi dimineaţă am dat cu banu' să văd dacă mă duc cu nevastă-mea la biserică sau vin la pescuit. - Şi văd că ţi-a ieşit să vii cu noi la pescuit. - Da, însă a trebuit să dau de 7 ori.