andreaaiovan

Members
  • Content count

    5
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    290 [ Donate ]

Everything posted by andreaaiovan

  1. Daca te-ai plictisit sa haine banale, cumpara-ti un portofel piele personalizat care sa starneasca invidia prietenilor tai. Renunta la modelele banale din magazine si creaza-ti un portofel elegant care sa iti scoata in evidenta stilul si personalitatea. Pune-ti in evidenta caracterul printr-un model elegant de portofel pe care poate fi scris orice text sau imagine doresti. Renunta la modelele banale din magazine si creaza-ti singur ceva care sa te reprezinte. Umple-ti camera cu modele elegante gandite de tine care sa iti creeze un spatiu de vis in jurul tau. Un ceas de perete personaliat este ceea ce iti lipseste cel mai mult.
  2. Pregateste-te pentru un eveniment de neuitat cu o serie de accesorii unice care iti pot face petrecerea de neuitat. Un accesoriu de nelipsit ar fi: baloane personalizate. Pune-ti orice poza a celui mic doresti pe un balon sau un text gravat si umple camera cu aceste baloane. Creaza o incapere de neuitat pentru cel mic care sa o tina minte si care va dainui in pozele de dupa. Pe langa aceste accesoriu, iti recomandam si un tricou taiere mot care va fi personalizat pentru cel mic cu orice imagine sau text doresti. Pune-ti amprenta asupra vestimentatiei lui, astfel ramanand o amintire placuta in pozele de dupa. // Nota: Te rog ca pe viitor sa folosesti modelul urmator:
  3. Aurul si argintul au fost dea lungul timpului pietre pretioase apreciate de familiile regale si nu numai. Ele sunt preferate pentru bijuterii datorita rezistentei lor la uzura indelungata si pentru ca au un aspect elegant ce iti imbunatateste tinuta. Alege dintr-o gama variata de bratari aur 585 si creaza-ti un stil aparte care sa te scoata in evidenta in grupu tau de prieteni. Poti alege din mai multe modele sub forme diferite precum avion, hairstylist, ursulet, ingeras, etc. Poti sa iti personalizezi modelul cu gravarea numelui tau sau orice alt mesaj scurt care sa te motiveze in zilele grele. Renunta la modele banale si creaza-ti ceva unic precum personalitatea ta. @andreaaiovan // Nota: Te rog ca pe viitor sa folosesti modelul urmator:
  4. Daca nu stii ce sa alegi cadou pentru urmatorul tau eveniment sau onomastica, noi iti propunem o idee perfecta. Alege sa oferi in dar un buchet de tradanfiri sapun care va dainui mereu in casa sarbatoritului sau sarbatoritei. Buchetele sunt alcatuite din foita de sapun din diferite culori si forme impreuna cu un cos de cadou sau un alt suport in care vin acestea. Un aranjament floral din foita sapun este o idee de cadou perfecta, putand fi folosit atat pentru decoratie interioara sau exterioara. Un astfel de cadou nu este ca si florile normale, care se ofilesc dupa ce le cumperi in cateva zile, uneori chiar si ore. Acest buchet tine o vesnicie, putand fi folosit chiar si pentru bai romantice, foita de sapun topindu-se la contact cu apa si emanand un miros placut si o spuma activa.
  5. Daca te-ai saturat sa fii confundat in multime iti recomandam sa iti diversifici garderoba si sa optezi pentru haine personalizate si handmade, care sa difere de cele mainstream din magazine. Poti sa iti faci o bratara personalizata gravata cu numele tau, care sa o faca unica. Odata cu venirea verii, se poarta maneca scurta iar accesoriile sunt in prim plan, de aceea o bratara unica va starni invidia prietenilor tai. Poti opta si pentru un tricou negru personalizat, care sa fie facut cu logoul dorit de tine sau o grafica complexa. Asa stii ca ai un tricou facut dupa personalitatea ta si nu o sa il mai vezi la nimeni. Indiferent ce alegi, poarta cu incredere hainele pentru ca te reprezinta pe tine si hobbyurile tale.