Jizzy

Advanced Members
 • Content count

  19
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  165 [ Donate ]

Jizzy last won the day on July 11 2016

Jizzy had the most liked content!

5 Followers

About Jizzy

 • Rank
  Detinator Server

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Acceptat pentru teste!
 2. Respins! Nu ai raspuns corect la intrebari!
 3. Acceptat pentru teste!
 4. Respins! Detii deja o functie!
 5. Acceptat! Pentru teste!
 6. Acceptat! Pentru teste!
 7. In acest topic puteti sa vedeti ce playeri au facut istorie in Los Santos Police Department. Cei de pe aceasta lista au fost si vor fi cei mai buni membrii care au trecut prin Los Santos Police Departament si au facut lucruri importante. ***In acest topic nu sunt trecute toate persoanele care au obtinut functiile precizate mai sus. Sunt trecute acele persoane care au obtinut rank-ul respectiv, au reusit sa il mentina pentru o anumita perioada de timp si au avut anumite realizari cat timp au ocupat functia. In concluzie aici sunt trecute persoanele care chiar au facut ceva pentru aceasta factiune, au ramas in mintile noastre si care le putem numi oricand legende. (!) O singura rugaminte viitorilor lideri, sa nu stearga acest topic, ci sa-l tina in timp, ba chiar sa adauge persoane importante din acest departament.
 8. In acest topic puteti discuta despre tot ce doriti ! Numai membrii Police Departament au voie sa posteze aici!
 9. Aveti poze , amintiri frumoase? Aici e locul potrivit sa le puneti. Atentie ! Sa nu postati poze/video-uri indecente sau pornografice. Doar cei din Los Santos Police Departament au dreptul de a posta in acest topic.
 10. In acest topic vor posta toti membrii care au primit o amenda de la Lider / SubLider / Responsabil. Cei care refuza plata amenzii vor fii sanctionati cu FactionWarn (FW). Model de postare: Nick: Rank: Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: Motivul: Poza cu [/gdeposit]: Amenda puteti primi pentru : Folosire de nos la masina personala (in cazul unei reclamatii) - 500,000$ Faruri stinse la masina personala (in cazul unei reclamatii) - 500,000$ Mersul pe contrasens cu masina personala (in cazul unei reclamatii) - 500,000$ Afaceri pe /r - 500,000$ Spam pe /r - 500,000$ Caps Lock pe /r - 500,000$ Intarziere la sedinta - 500,000$ Scrisul pe /d aiurea - 800,000$ Nepurtarea casti de protectie in caz de reclamatie - 500,000$ Nepurtarea skin-ului corespunzator - 500,000$ Membrii care dau /call 112 vor primi amenda de 500,000$ Membrii care se pun afk in timpul sedintei fara permisiunea liderului sau a co-liderului primesc amenda de 500.000 $ Membrii care vorbesc peste lider/co-lider fara permisiunea acestora in timpul sedinte vor primi o amenda de 500.500 $
 11. Aici pot posta doar membrii ce vor fi nevoiti sa lipseasca o anumita perioada de timp. Invoirile se fac doar daca un player este inactiv mai mult de 3 zile. Inactivitatea mai mare de 3 zile fara invoire se pedepseste cu Uninvite. Cererile mai mari de 5 zile vor fi respinse. Pentru a face o inactivitate ai nevoie de minim 7 zile in factiune. Fiecare membru are voie o singura inactivitate pe luna de maxim 5 zile. -Cei care au raport incomplet si nu au cerere de inactivitate vor primi uninvite(indiferent de rank). Un membru poate fi scutit maxim o data pe luna de raportul de activitate. ------------------------------ Model Nickname: Level: Rank: Data postarii: Perioada absentei: Motivul absentei: Precizari: Cererile in graba/ in bataie de joc vor fi respinse.
 12. (!)Aici, membrii factiunii Los Santos Police Department vor posta cererile de demisie. (!)Cine nu respecta modelul de postare cererea nu i se va lua in considerare. Informatii. Cei ce au mai putin de 14 zile in factiune primesc 60/60 Faction Punish in orice caz, ei pot da direct /quitgroup. Cei ce au peste 14 zile in factiune depun o cerere de demisie dupa modelul de mai jos si vor fi demisi fara Faction Punsih. Model de postare:>Nick-ul tau: >Rank-ul detinut: >Zile petrecute in factiune: >De ce doresti sa parasesti factiunea?: >Ce doresti sa se schimbe in aceasta factiune: >Poza cand spui pe /r "Vreau sa fiu demis":
 13. In acest topic veti gasii unele informatii legate de Police Departament! * Cine este prins ca nu poarta skinul corespunzator rankului primeste Amenda prima data urmand daca nu schimba skin in interval de 24 ore sa primeasca Fw. * Doar fetele poart? skinul de fat?, cine este prins cu skin de fat? ?i nu vrea s?-l schimbe prime?te Amenda. * Membri ce detin job-uri ilegale (arms dealer, drugs dealer) vor fi sanctionati cu faction warn. *Cei care intra recent au la dispozitie 24 de ore sa dea /quitjob si sa schimbe job-ul. * Cine nu va sta minim 15 minute la sedinta, va primi uninvite.( Exp: sedinta incepe la xx:00, la final cine nu apare in members ca a stat pana la xx:15, va primi uninvite/FW). * Cine vorbeste aiurea peste lider/co-lider, deranjeaza intr-un fel sau altul sedinta, nu asculta exact ceea ce spune liderul/coliderul, se pune afk fara sa primeasca permisiunea liderului/coliderului sau foloseste alte anim-uri decat cele impuse va primi amenda/ FW. - este interzis sa confiscati permisele de conducere playerilor cu level 1-3. * Salariul primeste doar cine considera liderul ca merita, nu este obligatoriu. Cine a fost sanctionat mult in acea saptamana sau nu s-a comportat corespunzator, nu va primi. * Doar membrii de rank 5-6 primesc clear FW la zile. Skinurile in functie de rank: Masinile in functie de rank: Rank 1: Rank 2: Rank 3: Rank 4: Rank 5: Liderul / co-liderul pot sustine teste cand doresc, fara a fi trecuti pe lista de testeri. Sedintele vor avea loc in fiecare duminica de la ora 18:00. Antrenamentele vor fii organizate ocazional, atunci c
 14. In acest topic posteaza doar liderul / sub-liderul factiunii, legat despre factiune (Sedinta / Update / Modificari regulament, etc). Lider: Woofles Sub-lider: