Jizzy

Advanced Members
 • Content count

  19
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  115 [ Donate ]

Everything posted by Jizzy

 1. (!)Aici, membrii factiunii Los Santos Police Department vor posta cererile de demisie. (!)Cine nu respecta modelul de postare cererea nu i se va lua in considerare. Informatii. Cei ce au mai putin de 14 zile in factiune primesc 60/60 Faction Punish in orice caz, ei pot da direct /quitgroup. Cei ce au peste 14 zile in factiune depun o cerere de demisie dupa modelul de mai jos si vor fi demisi fara Faction Punsih. Model de postare:>Nick-ul tau: >Rank-ul detinut: >Zile petrecute in factiune: >De ce doresti sa parasesti factiunea?: >Ce doresti sa se schimbe in aceasta factiune: >Poza cand spui pe /r "Vreau sa fiu demis":
 2. Acceptat pentru teste!
 3. Respins! Nu ai raspuns corect la intrebari!
 4. Acceptat pentru teste!
 5. Respins! Detii deja o functie!
 6. Acceptat! Pentru teste!
 7. Acceptat! Pentru teste!
 8. In acest topic puteti sa vedeti ce playeri au facut istorie in Los Santos Police Department. Cei de pe aceasta lista au fost si vor fi cei mai buni membrii care au trecut prin Los Santos Police Departament si au facut lucruri importante. ***In acest topic nu sunt trecute toate persoanele care au obtinut functiile precizate mai sus. Sunt trecute acele persoane care au obtinut rank-ul respectiv, au reusit sa il mentina pentru o anumita perioada de timp si au avut anumite realizari cat timp au ocupat functia. In concluzie aici sunt trecute persoanele care chiar au facut ceva pentru aceasta factiune, au ramas in mintile noastre si care le putem numi oricand legende. (!) O singura rugaminte viitorilor lideri, sa nu stearga acest topic, ci sa-l tina in timp, ba chiar sa adauge persoane importante din acest departament.
 9. In acest topic puteti discuta despre tot ce doriti ! Numai membrii Police Departament au voie sa posteze aici!
 10. Aveti poze , amintiri frumoase? Aici e locul potrivit sa le puneti. Atentie ! Sa nu postati poze/video-uri indecente sau pornografice. Doar cei din Los Santos Police Departament au dreptul de a posta in acest topic.
 11. In acest topic vor posta toti membrii care au primit o amenda de la Lider / SubLider / Responsabil. Cei care refuza plata amenzii vor fii sanctionati cu FactionWarn (FW). Model de postare: Nick: Rank: Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: Motivul: Poza cu [/gdeposit]: Amenda puteti primi pentru : Folosire de nos la masina personala (in cazul unei reclamatii) - 500,000$ Faruri stinse la masina personala (in cazul unei reclamatii) - 500,000$ Mersul pe contrasens cu masina personala (in cazul unei reclamatii) - 500,000$ Afaceri pe /r - 500,000$ Spam pe /r - 500,000$ Caps Lock pe /r - 500,000$ Intarziere la sedinta - 500,000$ Scrisul pe /d aiurea - 800,000$ Nepurtarea casti de protectie in caz de reclamatie - 500,000$ Nepurtarea skin-ului corespunzator - 500,000$ Membrii care dau /call 112 vor primi amenda de 500,000$ Membrii care se pun afk in timpul sedintei fara permisiunea liderului sau a co-liderului primesc amenda de 500.000 $ Membrii care vorbesc peste lider/co-lider fara permisiunea acestora in timpul sedinte vor primi o amenda de 500.500 $
 12. Aici pot posta doar membrii ce vor fi nevoiti sa lipseasca o anumita perioada de timp. Invoirile se fac doar daca un player este inactiv mai mult de 3 zile. Inactivitatea mai mare de 3 zile fara invoire se pedepseste cu Uninvite. Cererile mai mari de 5 zile vor fi respinse. Pentru a face o inactivitate ai nevoie de minim 7 zile in factiune. Fiecare membru are voie o singura inactivitate pe luna de maxim 5 zile. -Cei care au raport incomplet si nu au cerere de inactivitate vor primi uninvite(indiferent de rank). Un membru poate fi scutit maxim o data pe luna de raportul de activitate. ------------------------------ Model Nickname: Level: Rank: Data postarii: Perioada absentei: Motivul absentei: Precizari: Cererile in graba/ in bataie de joc vor fi respinse.
 13. In acest topic veti gasii unele informatii legate de Police Departament! * Cine este prins ca nu poarta skinul corespunzator rankului primeste Amenda prima data urmand daca nu schimba skin in interval de 24 ore sa primeasca Fw. * Doar fetele poart? skinul de fat?, cine este prins cu skin de fat? ?i nu vrea s?-l schimbe prime?te Amenda. * Membri ce detin job-uri ilegale (arms dealer, drugs dealer) vor fi sanctionati cu faction warn. *Cei care intra recent au la dispozitie 24 de ore sa dea /quitjob si sa schimbe job-ul. * Cine nu va sta minim 15 minute la sedinta, va primi uninvite.( Exp: sedinta incepe la xx:00, la final cine nu apare in members ca a stat pana la xx:15, va primi uninvite/FW). * Cine vorbeste aiurea peste lider/co-lider, deranjeaza intr-un fel sau altul sedinta, nu asculta exact ceea ce spune liderul/coliderul, se pune afk fara sa primeasca permisiunea liderului/coliderului sau foloseste alte anim-uri decat cele impuse va primi amenda/ FW. - este interzis sa confiscati permisele de conducere playerilor cu level 1-3. * Salariul primeste doar cine considera liderul ca merita, nu este obligatoriu. Cine a fost sanctionat mult in acea saptamana sau nu s-a comportat corespunzator, nu va primi. * Doar membrii de rank 5-6 primesc clear FW la zile. Skinurile in functie de rank: Masinile in functie de rank: Rank 1: Rank 2: Rank 3: Rank 4: Rank 5: Liderul / co-liderul pot sustine teste cand doresc, fara a fi trecuti pe lista de testeri. Sedintele vor avea loc in fiecare duminica de la ora 18:00. Antrenamentele vor fii organizate ocazional, atunci c
 14. In acest topic posteaza doar liderul / sub-liderul factiunii, legat despre factiune (Sedinta / Update / Modificari regulament, etc). Lider: Woofles Sub-lider:
 15. In acest topic liderul / subliderul o sa posteze de fiecare data cand un membru primeste o amenda (A), un avertisment verbal (AV), Faction warn sau demitere, dupa modelul urmator: * Nick pe server: * Nick-ul celui sanctionat: * Sanctiunea: * Motivul sanctiunii: * Dovezi:
 16. Joc : SA:MP. DNS dorit ( NUME.Tecucy.Com ) : RPG.Tecucy.Com IP : 89.33.242.199:7777 Numar de SLOTuri : 100 sloturi. Modul jocului : RPG. Firma HOSTING : Takehost. Contact proprietar ( Y!M / Skype / STEAM ): Skype: Fs_ionutzu Nume De?in?tori : Jizzy (eu). Link gametracker: http://gamecp.takehost.biz/tracker/?q=3486 Structura Subforum: -
 17. Cereri lider Model aplicatie (!) Pentru a aplica pentru o functie pe serverul iGaming ai nevoie de minim 3 ore jucate. (!) Pentru a aplica pentru lider ai nevoie minim 30 zile intr-o factiune de tipul celei in care aplici. Ex: daca aplici pentru o mafie ai nevoie de minim 30 zile intr-o mafie, daca aplici pentru NR ai nevoie de minim 30 zile in NR, daca aplici pentru taxi ai nevoie de minim 30 zile intr-o factiune de taxi, daca aplici pentru un departament ai nevoie de minim 30 zile intr-un departament. Model titlu: Nickname - ore jucate. Ex: aLonE - 300 ore jucate -- Model postare: Nickname pe server: Ore jucate: De cat timp joci pe server: Varsta reala: Ce alte jocuri mai joc?: Ce vei face dupa terminarea liceului?: Cea mai mare realizare pe iGaming: Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Ai citit regulamentul liderilor?: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Ce te deranjeaza cel mai mult la iGaming?: De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata iGaming? De ce?: Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: (!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare. (!) Incearca sa nu folosesti alte culori/alt font in aplicatie.
 18. Cereri Helper Model aplicatie Model aplicatie Model aplicatie Pentru a posta o cerere de helper aveti nevoie de minim 400 ore jucate pe server. Playerii ce fac cereri fara a avea 400 ore pot fi sanctionati cu warn pe forum. - Cei ce vor obtine functia de helper si fac parte dintr-o factiune pe celalalt server din comunitatea bugged vor fi nevoiti sa renunte la factiune pe acel server. - Abuzul de functie poate duce la ban permanent. Functia de helper nu inseamna ca vei putea sa faci ce vrei. - Daca nu iti place sa raspunzi la intrebari puse de playerii incepatori, nu aplica. - Daca stii ca folosesti un limbaj vulgar, nu aplica. Nu avem nevoie de helperi care se injura cu alti playeri. - Daca ajungi helper nu inseamna ca vei ajunge admin. Titlu topic -------------------- Titlul topicului trebuie sa fie dupa modelul: 'Nickname - X ore jucate'. Ex: 'Andrei992 - 10 ore jucate'. Model postare: --------------------------------- Nick pe server: Cea mai mare realizare pe iGaming: De ce crezi ca meriti helper: Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Ai fost banat vreodata pe iGaming? Daca da, specifica toate banurile: Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Varsta reala: Ce alte jocuri joci?: Ce vei face dupa terminarea liceului?: Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Ce pedeapsa se acorda pentru cei ce vor sa vanda bani pe red pentru bani pe blue?: Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Ai jucat pe celalalt server din comunitatea iGaming? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server?: Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte (ex: vreau helper pt ca imi place sa ajut playerii; merit helper pt ca sunt activ; daca iau helper o sa ajut playerii) sunt ignorate. Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata.