Nemesis

Members
 • Content count

  10
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  570 [ Donate ]

1 Follower

About Nemesis

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Yahoo
  nemesis_cs20
 • Skype
  nemesis.cfg
 • Facebook
  Alex NM
 1. T/C mi-a facut cineva avatarul
 2. Nume Program : Passware Descriere Program : Acest program ajut la aflarea parolei unei arhive rar/zip Tutorial de instalare ( optional ) : Il dezarhivezi pe desktop Autor : Passware Link de download : https://mega.nz/#!J1pDAaJK!Vr4_s7nvzVaRdUWfux502TQvU00sqsGmjzjjQzCNTzQ Cerinte de sistem : Nu necesita un calculator performant Alte detalii :
 3. O sa va perezint 2 binduri cu care va puteti misca mai rapid pe mapa. 1) Se deschi de consola [Tasta de sub ESC] 2) Se scriu urmatoarele comenzi bind mwheeldown +duck bind mwheelup +jump Cand o sa da-ti scroll up (de rotita in sus), caracterul v-a sarii. Trebuie sa invartiti de rotita incontinuu in sus si sa apasati A : miscati mouse-ul in partea stanga D : miscati mouse-ul in partea dreapta Cand o sa da-ti scroll down (de rotita in jos), caracterul v-a face o miscare asemanatoare cu duck jump-ul. Sper ca v-am fost de folos, am explicat cat de bine am putut eu.
 4. Semnat 29.09.2016
 5. Nume: John Wick An: 2014 Gen: Actiune, Thriller Descriere: Povestea unui om pe nume John Wick interpretat de Actorul (Keanu Reaves). John Wick care a lucrat ca un asasin sa transformat într-o persoană obișnuită după moartea soției sale. După moartea subită a iubitei sale soţii, John Wick (Reeves) primeşte un ultim cadou de la ea: un pui de beagle – o căţeluşă pe nume Daisy, şi un bilet în care îi cerea să nu uite să iubească. Dar doliul şi tristeţea lui John sunt întrerupte de mafiotul rus, sadicul Iosef Tarasov (Alfie Allen), care se îndrăgosteşte irevocabil de maşina lui John, un Boss Mustang, fabricat în 1969. Fiindcă John refuză să-i vândă maşina, Iosef şi gealaţii lui îi iau Mustangul cu forţa, intră peste el în casă bătându-l până la inconştienţă şi omorând-o pe micuţa Daisy. Fără să-şi dea seama, ei l-au trezit pe cel mai crud asasin care a existat vreodată în lumea interlopă. Trailer:
 6. 1) Ai buletin si nu ai pus cnp 2) Ce legatura este ce stii tu sa confugurezi pluginuri de minecraft cu administrarea unui forum? 3) Eu vad ca ai 1 singur post ci nu 46
 7. � Tipul: Avatar � Dimensiunile: 150x250 � Textul principal: Nemesis � Textul secundar: � Stock/Render: http://imgur.com/a/BQnc4 � Link catre ultima cerere: asta e prima � Alte precizari: Culoarea textului sa fie Gri Metalic, cu un font frumos. Textul sa fie jos. Mai vreau sa se foloseasca efectul http://imgur.com/a/dKwOj
 8. 8
 9. Cu. Cu sau fara facebook
 10. Nu-mi plac copii