BRCaineMan

Advanced Members
 • Content count

  53
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Points

  500 [ Donate ]

BRCaineMan last won the day on June 4 2017

BRCaineMan had the most liked content!

About BRCaineMan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locația
  Fetesti

Contact Methods

 • Yahoo
  skypvpaco@yahoo.ro
 • Skype
  alexandru.sorin59
 • Facebook
  Alex Alexu
 1. REGULAMENT PLAYERI 1.1 Pentru limbaj vulgar pe chat se aplica GAG 1.2 Pentru limbaj vulgar la microfon se aplica MUTE 1.3 Pentru cazuri exceptionale se aplica SILENCE 1.4 Pentru redarea de MUZICA se aplica MUTE 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sanctioneaza cu ban permanent 3. Discutiile personale se poarte pe Teamspeak3/Skype/Discord ci nu pe server -> mute/ban (Aveti voie sa vorbiti in chat deaorece nu o sa deranjati) 4. Este strict interzis sa chemati jucatori la competitiv se aplica gag/kick/ban 5. Este strict interzis sa faceti reclama la alte servere / comunitati se aplica ban permanemt 6. Este interzisa dispretuirea adminului prin : nume , poze , comportament se aplica gag/kick/mute 7. Daca cineva scrie pe u@ fara un motiv intemeiat prima oara este advertizat iar apoi primeste kick ! 8. Respawn-ul in mijlocul unei runde este sanctionat cu 2 Warn-uri/-1 Grad 9. Pentru orice fel de ghosting se aplica 10 minute de mute / gag . DACA jucatorul continua va fi pedepsit cu BAN 60 min REGULAMENT ADMINI 1. Adminii nu au voie sa se foloseasca peste comenzile date de alt admin (Warn/Remove) ex: Jucatorul EDY a primit mute de la FZR 5 minute NIMENI nu are voie sa ii dea UNMUTE inafara de cel care i-a dat mute-ul ! 2. Adminii trebuie sa discute intre ei inainte de a folosi comenzi gen sm_map / sm_ban pe chatul adminilor adica u@ (Warn/Remove) 3. Toti adminii sunt obligati sa se comporte exemplar fata de jucatori 4. Fiecare admin este obligat sa frecventeze forumul si sa posteze in cererile de unban/ban/cerere helper (Warn) 5. Se acorda ban jucatorilor care au fost avertizati prin mute/gag/silence si au continuat. Banul se va acorda de maxim 120 minute si nu permanent 6. Nu se aplica comenzi pe alti admini fara un motiv bun (Warn/Remove) 7. Fiecare admin da comenzi pe propria raspundere fara a intreba alti admini. Se exclud comenzile precum !ban;!map acelea nu se dau aiurea. (Warn) 8. Niciodata nu intri cu voice_enable 0 sau volume 0 , fiind admin trebuie sa fii atent si sa mentii ordinea si disciplina pe server (Warn/Remove) 9. Muzica, injuraturile la alte persoane dar si rage-urile playerilor sunt sanctionate cu mute. 10. Nu se aplica comenzi "fun" pe jucatori (Remove) 11. Cuvantul cheie este : nu am avut timp
 2. poftim:
 3. Numele Pluginului :doresc un plugins de !guns pentru 1vs1 cand scrii Modul: Descriere:l-am cautat dar imi da cu totu alt plugin si nu stiu dc !
 4. DNS actual:GO.PCTECUCI.RO IP actual:193.84.64.126:27015 DNS nou:ARENA.PCTECUCI.RO IP nou :193.84.64.126:27015
 5. acceptat,ala nu e steam id steam id,e ceva gen : STEAM_ o sa dau tc,cand o sa imi lasi steam id-ul
 6. unde ar trebuii sa il adaug?
 7. Numele Pluginului :vreau plugin-ul care sa arata cand dai gag, etc sa scrie un mesaj exemplu: !gag numele a primit gag pentru ca .... pentru atatea minute Modul:- Descriere:Il vreau configurat.
 8. 1. Nume real: 1. Nick in joc: 2. Scurta descriere (minim 25 de cuvinte): 3. SteamID numeric (status in consola sau ): 4. Ore pe server (comanda /ore in joc): 5. Varsta (+ dovada): 6. Adresa de contact: 7. Ce te diferentiaza de ceilalti?: 8. Cat timp poti dedica zilnic serverului?: 9. De ce ai vrea sa te alaturi staff-ului?: 10. Ai citit regulamentul?: Informatii Suplimentare 1. Pentru fiecare cerere se face un topic nou. 2. Toate campurile din model trebuiesc completate. 3. Cererile ce nu respecta modelul vor fi mutate la cos. 4. Pe parcursul timpului, modelul de postare poate suferi modificari, recomandam verificarea constanta a acestuia. 5. Pentru a face cerere de helper necesita minim 50 ore pe server.
 9. Joc :CS:GO DNS dorit ( NUME.PCTecuci.Ro) :GO.PCTECUCI.RO IP :193.84.64.126:27015 Numar de SLOTuri :14,daca vom avea lume o sa il crestem la 30 Modul jocului :Competitiv Firma HOSTING :Gazduire Contact proprietar ( Y!M / Skype / STEAM ):steam:caine22 Nume Detinatori :BRCaineMan,Rollo Link gametracker:http://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.126:27015/ Structura Subforum: Doresc urmatoarele categorii: Regulament Cerere admin Cerere slot Cerere up Cerere unban Ban-list Reclamatii admin Donatii server Anunturi Unde ati aflat de noi? :DE LA UN SEFAN
 10. psd http://prntscr.com/f7p4fv
 11. http://prntscr.com/f7p0yr P.S: BORDER PRIVAT.
 12. aici vor fii postati cei care cer avatare pe chat-ul de la forum dar si in pm pe forum ce inseamna blacklist? blacklist-ul este o ''pedeapsa'' sa zic asa in care nu ai voie sa faci cereri de avatar sau sa lasi reply la design zone si nu ai voie sa postezi timp de 1 an ! Model: Numele tau: Numele celui raportat: dovada de preferat poza :