anuardo

Members
 • Content count

  9
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  120 [ Donate ]

1 Follower

About anuardo

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Locația
  Italy

Contact Methods

 • Yahoo
  nebuni11266@yahoo.com
 • Skype
  Mihai Iustin Ciobotaru
 • Facebook
  Ciobotaru Mihai Petru
 1. Trafycanta intra de 2 ore si incepe sa dea ban,mute,kick pe degeaba, fara motiv.NU CREDETI? DOVEZI----)http://imgur.com/a/9Dfwh ALTE DOVEZI-----)http://imgur.com/a/JZanj
 2. Trafycanta mia dat ban ip pentru ca il acuzam pe unu de hack speed si mia dat ban ca cica eu aveam ban asta intra de o zi si are admin lvl 5 si 5700 points
 3. Salut ma numesc Mihai am 14 ani si locuiesc in Italia,nick-ul meu este $anuardo$ si imi place sa joc SA:MP.Petrec destul de mult timp pe server si din acest motiv as vrea sa primesc VIP.Nu o sa-l folosesc in scopuri inutile.Nu o sa fac abuz si nu o sa enervez alti playeri care nu au VIP.Multumesc ca ati citit cererea mea.
 4. Ce este "desync-ul"?În dicţionar spune că este o relaţie dintre două lucruri, însă în timpul acţiunii diferă, cu toate acestea pe BUGGED noi susţinem că este o desincronizare a caracterului, care face ceva nevăzut de alţii, sau văd lucruri care defapt nu au loc. Cum şi când are loc?Poate avea loc oricând, însă de obicei are loc când lagul depăşeşte o limită normală. Cum putem detecta?Foarte mult moduri prin care intrăm şi ieşim dintr-un interior (vei sta pe loc, nu va avea loc nicio acţiune). O a doua metodă ar fi atunci când conduci o maşină, speedometr-ul rămâne pe loc, nu îşi schimbă viteza în moment ce accelerezi / frânezi / stai pe loc etc. O a treia metodă, este atunci când te urci într-un vehicul cu motorul pornit şi foloseşti comanda [/engine] pentru a-l opri şi poţi merge în continuare. Cum putem rezolva?Foarte simplu, ieşim din joc [/q] şi intrăm din nou. Dacă tot ai desync, poţi încerca să dai un restart la PC, sau închizi jocul aproximaitv 10-20 de minute. 26 Back to top
 5. La început Minecraft-ului i se alocă 1GB de RAM, daca alocaţi mai mult RAM, va creşte FPS şi veţi avea mai puţin lag. Puteţi schimba setările RAM-ul chiar în launcher. Pentru a aloca 2GB, apesaţi pe "Edit Profile", după care bifaţi "JVM Arguments" şi scrieţi: -Xmx2048M -Xms2048M. Salvaţi şi porniţi Minecraft-ul. Dacă doriţi mai mult RAM scrieţi codurile de mai jos: 1 GB -Xmx1024M -Xms1024M 2 GB -Xmx2048M -Xms2048M 3 GB -Xmx3072M -Xms3072M 4 GB -Xmx4096M -Xms4096M 5 GB -Xmx5120M -Xms5120M 6 GB -Xmx6144M -Xms6144M 8 GB -Xmx8192M -Xms8192M Atenţie! Sistemul de Operare pe 32-bit nu suporta mai mult de 4GB. Şi deasemenea trebuie sa aveţi destul RAM sa alocaţi, pentru a vedea cît RAM disponibil aveți, mergeţi la: Windows 7 Start > Computer > Click Dreapta > Properties Windows 8 Click dreapta pe "My computer". Windows XP Click dreapta pe "My Computer" şi click dreapta pe "Properties". MAC OS Din meniul "Apple" apăsaţi pe "About this MAC" Linux Rulati in Terminal comanda free -h. Metoda 2Puneți setările video minimale. Metoda 3Optimizaţi-vă calculatorul pentru jocuri.
 6. AM SARIT PESTE 6 STIU
 7. Pasul 1. Deschideti Minecraft Pasul 2. Deschideti Task Manager ( CTRL + ALT + DELETE ) Pasul 3. Click dreapta pe Minecraft si selectati 'Go to process' Pasul 4. Click dreapta pe javaw.exe -> Set Priority -> High Pasul 5. Revenim in minecraft. Dam Options -> Video options Pasul 7. Downloadam RamRush de aici -->> http://www.fcleaner.com/downloads/ramrush.exe Pasul 8. Il instalam. Pasul 9. Jos , pe bara de lucru , avem langa ceas o sageata care ridica niste iconite si cu uTorrent ( exemplu ) , steam , etc. [ ce programe aveti deschise ] Pasul 10. Aici avem si ramrush. Il deschidem si dam pe Start Optimise. Astfel programul ne va curata din RAM ! Ar trebui sa va mearga minecraftul fara lag dupa toti pasii facuti corect ! Daca mai gasesc si alte metode o sa dau edit cu ele .
 8. Daca sunt momente in care jocul nu merge asa cum trebuie este clar ca aveti probleme.Puteti avea probleme precum: resurse insuficiente hardware virusi probleme hardware sistem ***** optimizat pentru acel joc(drivere fara update-uri, etc) internet de proasta calitate(nu toata lumea are peer direct cu serverul pe care joaca) Toate acestea duc la scaderea FPS-ului, la scaderi de performanta si, implicit, la jocul vostru slab. Inainte de a injura calculatorul si inainte de a sparge mouse-ul sau tastatura, asa cum stiu ca se intampla mai de fiecare data, verificati sistemul de operare si virusii sau poate chiar torrentul daca simtiti ca sunt probleme cu lagul. Trebuie sa aveti o conexiune care nu v-ar face probleme. Nu este o problema daca este ping-ul mai ridicat, probleme sunt atunci cand sunt pierderi mari pe retea.Dupa ce am verificat ca nu sunt probleme cu lagul mergem la pasul urmator si verificam componentele din calculator. Daca este laptop, fie si el performant, asigurati-va ca este alimentat la priza. Pe baterie acesta nu va solicita sistemul la maximum. Daca resursele hardware sunt mici putem incerca un upgrade la placa video. Totusi, ea nu este totul, ci si procesorul conteaza destul de mult in Counter-Strike Global Offensive. Inainte de a face un upgrade intrebati in stanga si in dreapta despre compatibilitati, etc. Sau puteti juca pe o rezolutie mai mica ! Asa cum spuneam si mai sus, cu cat sunt mai multe detalii, cu atat calculatorul se „joaca” cu informatia. Cu cat mai multa informatie pentru calculator, cu atat mai putine FPS-uri pentru voi. Asta este valabil pentru orice joc, nu doar pentru Counter-Strike Global Offensive. Tot aici vreau sa amintesc si hartile imposibile, neoptimizate, cu detalii foarte mari. Daca sunt probleme doar pe o anumita harta, este evident ca ea este problema sau, cel mult, serverul pe care este gazduit serverul.
 9. Probabil toti ma cunoasteti si stiti ca am fost deja admin,dar puteti intreba multi playeri de pe server si o sa vedeti ca multi dintre ei eu iam ajutat.DACA NU PRIMESC ADMIN MACAR SA PRIMESC VIP chiar daca nu ar strica un ADMIN.