BlakWyNNN

Advanced Members
 • Content count

  20
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  150 [ Donate ]

BlakWyNNN last won the day on March 20 2017

BlakWyNNN had the most liked content!

6 Followers

About BlakWyNNN

 • Rank
  Manager Dej

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Nick CS 1.6
  BlakWyNNN
 1. Numele cu care joci: MasTer*VolVo Steam: Da / Nu: Nu Cati ani ai ? 15 ani Experienta ca admin: Da Motivul pentru care vrei sa fi admin: Vreau sa ajut cum pot Esti de acord cu regulamentul?:DA Poti fii activ pe TeamSpeak3? Da/nu: DA Ore jucate : nu am orele destule dar le voi face !!!! Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: Da
 2. Joc : Counter strike 1.6 DNS dorit ( NUME.PCTecuci.Ro) : Dej.PCTecuci.Ro IP :89.39.13.33:27016 Numar de sloturi :28 Modul jocului : Inca nu are addons Firma HOSTING : DynamicSpace.Ro Contact proprietar ( Y!M / Skype / STEAM ): Facebook ( Te am la prieteni ) Nume Detinatori : ANAF si MasTer*VolVo Link gametracker:https://gcp.dynamicspace.ro/tracker/?q=5&s=l&t=fff&gl=cc9a24&b=000&gbg=443f44&tc=d45e14&ts=000 Topicuri Subforum de exemplu (Cerere Admin,Cerere Unban): [Dej] Regulament Admini/Playeri [Dej] Cereri de Admin / Slot [Dej] Cereri Unban [Dej] Reclamatii Admini/Playeri [Dej] BanList [Dej] Propuneri [Dej] Discutii Libere [Dej] Contact Fondatorii
 3. Nick: BlakWyNNN Link cu orele jucate: Nu am dar voi face / Promit Varsta: 14 Id Skype: N-am
 4. Ai admin pe servarul Cs .! Respins T/C
 5. Astept pw+nick ! Dar sa nu uiti de donatie . Acceptat T/C
 6. Acceptat Astept pw+nick
 7. Daca aveti o Propunere sau o Sugestie legata de Server o puteti face aici dupa urmatorul Model. Pentru Propunere / Sugestie faceti un Topic Nou cu Titlul: “ [Pro]Propunere “ / “ [Pro]Sugestie “ Model Propunere / Sugestie: *Nick’ul Tau: Gradul Tau: *Propunerea / Sugestia ta: *Detalii Propunere / Sugestie: Alte precizari?: ScreenShots( Daca este necesar ): Atentie!: Campurile cu * sunt Obligatorii, altfel Propunerea Nu este luata in Considerare.
 8. Cei care doresc sa isi schimbe nickname-ul la Admin au posibilitatea aici . Model cerere : Nick actual : Nick dorit : Timp de la ultima cerere : Regulament Nu faceti doua cereri in timp mai scurt de 30 de zile ! La ultima cerere treceti timpul de la cererea precedenta ( 1 luna / 5 saptamani etc ) ! Verificati cu atentie nick-ul dorit,eventualele rectificari pot dura!
 9. Aici vor fii puse toate anunturile servarului ! Toti admini au obligatia de a vizita zilnic : Anunturi, Cereri admin, Reclamati !
 10. Nume: Ip: Motiv: Dovezi (print/demo): Atentie!! Fiecare admin are obligatia sa aibe ban-list in maxim 48 de ore de la primirea adminului ! Poti fii sanctionat cu -1/remove !!!
 11. Model Cerere :: UpGrade :: Nick: Varsta: Steam On/Off: Ore jucate pe server: Rangul Actual: Randul Dorit: Motiv pt care consider ca merit upgrade: Atentie ! Cerere de Upgrade se face in cazul in care ai minim o saptamana de cand esti ADMIN !
 12. Pozele le uploadati pe http://zippyshare.com/ in format original (.bmp) impreuna cu poza in format TGA. (o gasiti sub denumirea de genul: Halflife0001.tga) Modelul unei cereri de unban pe care trebuie sa-l completezi este urmatorul: NICK: IP: STEAM ID: DATA / ORA: ADMIN: DOVEZI: Atentie ! Dovezile trebuie sa fie :(screenshot la consola, screenshot-ul pe care ti l-a facut adminul sau demo - in cazul in care joci cu demo on) se uploadeaza pe http://zippyshare.com/, suporta upload de poze
 13. Daca esti de parere ca ai fost nedreptatit sau un admin face abuz, poti face o reclamatie care va fi supusa dezbaterii. Iata ceea ce trebuie sa stii: MODEL NICK: IP: DATA / ORA: NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: MOTIVUL: DOVADA: ASPECTE IMPORTANTE - numele topic-ului pe care il deschizi cu reclamatia va fi [Pro] Reclamatie: nume admin - spre exemplu: [Pro] Reclamatie: Andrey - reclamatiile care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare - in topic posteaza doar reclamatul, reclamantul si staff-ul server-ului - dovezile pe care le aduci in reclamatie sunt obligatoriu screenshot-uri sau demo (nu se accepta copy/paste din consola) si se upload-eaza pe zippyshare (www.zippyshare.com) - limbajul licentios sau atacurile la persoana nu vor fi tolerate in niciun fel si sunt pedepsite cu avertisment sau ban pe sectiune - pentru unban nu se face reclamatie ci cerere de unban
 14. Nume: Varsta: Ore jucate/Link: Steam On/Off: Atentie ! 1. Aveti nevoie minim de 3 ore 2. Varsta minima 14 ani 3. Daca nu faceti cererea dupa modelul de mai sus , cererile vor fi Respinse/Sterse !
 15. Regulament VIP Este interzisa folosirea dublu jumpului pentru a urca pe textura mapei. Este interzisa folosirea grenazilor HE (He Grenade) si FB (FlashBang) pe mape aim_ , awp_ , fy_ exceptand mapele care au deja aceste grenazi, de asemenea este interzisa folosirea armelor pe mape de awp_ si lame. Regulamentul playerilor se aplica si la VIP si ADMINI. Nu aveti voie sa folositi awp pe mape aim_ , awp_ , fy_ exceptand mapele care au deja awp. Nu folositi meniul de arme in prima runda si prima runda dupa auto restart. ATENTIE! Acest regulament poate fi modificat oricand de un Administrator fara a instiinta playerii/admini, dar orice modificare intra in practica din momentul modificarii regulamentului! Se recomanda citirea acestuia la 2-3 zile pentru a nu avea neplaceri.