Sign in to follow this  
raetchibogdan

National Guard - Regulament Intern

1 post in this topic

                                                                                        Regulament Intern                                                                        

1. Sunteti obligati sa respectati Regulamentul Serverului, Regulamentul Politiei cat si celelalte reguli impuse de lider respectiv co-lider.
2. Nu reclamati un coleg din Police Departament sau orice alt departament (F.B.INational Guard, Police Departament) pe panel, in schimb puteti trimite un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a remedia problema.

3. Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de cei cu rank superior. Cei care incalca aceasta regula vor fi sanctionati dupa caz ajungand chiar si la demitere.
4. Este strict interzis sa cereti rank, abaterea de la aceasta regula poate duce chiar la retrogradare sau faction warn in functie de caz.
5. In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul de a sanctiona un membru cu rank downavertisment verbalavertisment(e) ( FW )demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

6. Este strict interzisa folosirea comenzilor in scopuri personale sau pentru distractie. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste ca atare in functie de gravitate. Sanctiuniile sunt foarte dure si se poate primii uninvite cu FPunish.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this