PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
liviu42

[GHID] Locatii de crescut Metin2 ro

Recommended Posts

De la nivelul 1 la 25
Este foarte usor sa cresti la nivel mic, la inceput bati animale, incepand cu caini si avansand in lvl te duci la cele mai mari, iari de la lvl 10-15 bati amazoane la care poti creste pana la lvl 25.

 

De la nivelul 25 la 35

Se creste in map2 la salbatici, cel mai usor e sa aveti un ninja arc(lurer) care sa poata aduna multi. Voua nu va mai ramane decat sa ii bateti, ceea ce ar trebui sa fie foarte simplu ;).

 

De la nivelul 35 la 45

Puteti creste la Orci Negri (BO) in Valea Seungryoung. Aveti nevoie de cal armat, un saman zmeu cu Forta Dragonului la M. Cateva puncte la Binecuvantare ar fi bine de asemenea(Daca ati incercat si rezistati, dar nu dati damage destul alegeti un saman cu Forta Dragonului M, daca nu rezistati alegeti un saman cu Binecuvantare M). Puteti creste repede si intr-o grupa.
 
De la nivelul 40 la 50
Daca nu rezistati in V2 la lvl 45 puteti creste pana la 50 in Templul Hwang. Aveti nevoie de ceva aparare, cal armat, si un saman cu Forta Dragonului si/sau Binecuvantare la M. Puteti cresti si pana la 60 in templu, dar la Broaste.
 
De la nivelul 45 la 80

De acum puteti creste in V2, daca nu mai cresteti in templu (se poate pana la 60). Aveti nevoie de un saman cu M la Forta Dragonului, M la Binecuvantare si cal armat. Cel mai bine cresteti pe la sfarsitul V2, unde sunt Paianjeni cu gheara. Pentru a intra in V2 pe serverele oficiale trebuie sa cumparati Bilet de Intrare cu bani reali (pe serverele GameForge, 25 de bilete costa 8 euro) in timp ce pe serverele private acestea sunt oferite gratis.

 

De la nivelul 80 la 99

Puteti incepe si de la 75. Acum veti creste in Grota Exilului (V3), pe la lvl 90+ putand merge si la etajul 2 (V4).

 

 

ACEST GHID ESTE PENTRU METIN2 RO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this