PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Xerno.

[Tutorial]Cum sa iti alegi o parola puternica!

Recommended Posts

Salut, mă numesc Bogdan și vreau să vă ajut să puteți alege o parolă puternică, astfel încât să nu poată fi ghicită ușor de prietenii voștrii  sau  de alte cunostiinte. 

 

 1. În primul rând, parola trebuie să conțină majuscule, cifre sau alte caractere. 

 2. Vă recomand să puneți o parolă pe care să nu o uitați prea ușor, mă refer la parolele foarte grele, cu un număr mare de caractere. 

 Metode de alegere a unei parole: 

 Compoziții cu referire la anul nașterii, în combinație cu numele vostru și / sau alte date personale, astfel nu o să uitați parolă. 

 Combinații de taste la nimereală (în acest caz, parola trebuie notată, deoarece se uită foarte repede, vorbesc din propria experiență). 

 Pentru o parolă foarte puternică, vă recomand cu încredere site-ul: http://passwordsgenerator.net/

  

 Metode de prevenire a spargerii contului: 

  

 1. În ultimul timp, după cum ați observat majoritatea, se practică "metodă tombolei", niște persoane își fac site-uri fantomă, pretinzând  că  sunt tombole cu premii pe anumite servere ( am observat multe cu premii pe b-zone ). Nu trebuie să vă băgați contul și parolă acolo,  deoarece datele voastre sunt salvate, iar contul vostru o să fie furat de acei "hackeri".Nu intrați pe tot felul de site-uri, unde vi se cer  datele  de logare de la conturi de gaming, facebook sau orice alte conturi. 

 2. E necesar să aveți un antivirus instalat, astfel sunteți preveniți de metoda "Keyloger", acest program poate fi construit foarte ușor, iar  acesta este lansat pe internet pentru a fură date.De obicei, cei care vor să fure conturi de SA:MP îl lansează sub formă de coduri de  bani,  coduri pentru war: aim, n0recoil, renko, nedetectabile, aceste lucruri nu există, nu ai cum să îți bagi bani în [/stats] cu ajutorul unui  cod, este  imposibil, iar aceste coduri care vă ajută să trageți mai bine, sunt ușor de detectat cu ajutorul unui test Team Viewer ca la  carte. 

 3. Nu oferiți parolele voastre altor persoane, chiar dacă sunt prieteni apropiați sau persoane cu care v-ați împrietenit online și ați prins o      oarecare încredere în dânșii, nu aveți încredere în nimeni, altfel o să mai aveți contul doar în gând. 

 4. Nu trebuie să aveți parole identice pe diferite conturi, comunități.Dacă se va afla parolă unuia din conturi, toate conturile voastre vor fi    compromise.Nu trebuie să aveți aceleași parole pe diferite comunități / servere, unii deținători de servere vă vor copia parola din baza  de  date și vor încerca să se logheze cu același username și parolă pe alte servere pe care aceștia știu că activați. Am aflat asta din  propria  experiență, de aceea nu recomand asta. Chiar și parolă de pe forum trebuie să fie diferită de cea de pe server. 

 5. Vă recomand să va schimbați parolele la o anumită perioadă de timp (2-3 luni). 

  

 Cam atât am avut să va spun, o să revin și cu alte tutoriale.Mulțumesc că ați citit până la final. Nu uitați, este mai bine să vă protejați    înainte să se întâmple ceva rău. 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this