PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Xerno.

[Tutorial]GTA IV Roads,Scenery,Textures for San Andreas. RO

Recommended Posts

Salut, numele meu este XeR0

Introducere

Pentru al-3lea meu tutorial, o sa va arat cum sa schimbati designul si calitatea GTA San Andreas in designul si calitatea din GTA IV. Am facut asta si am verificat intreaga harta si am fost incantat. Toate creditele pentru acest mod merg la .DEATHWISH. de pe site-ul GTAGarage.com. Acest mod contine strazile pentru toata harta, linile ferate din GTA IV si desertul a fost modificat in iarba deoarece nu exista nici un desert in GTA IV. Faptul ca desertul a fost schimbat intr-un spatiu verde imens te poate ameti putin, dar credema ca o sa mergi mai mult pe drum decat sa te uiti la desert. Aici puteti vedea cateva ss cum arata acest mod.
Number 1 | Number 2 | Number 3 | Number 4 | Number 5.

Pentru a instala acest mod va trebuiesc urmatoarele :

Acces la folder-ul Program Files, daca nu ai te rog ia legatura cu administratorul PC-ului.
WINRAR - Click here . Va trebuie acest program inainte de a lua orice alt fisier.
ALCI's Image Editor - Click here pentru descărcare . Click here pentru a vedea ce buton sa apasati pentru a lua acest program. Va rog nu extrageti nimic si urmariti tutorialul.
New Roads - Click here . Va rog nu extrageti nimic si urmariti tutorialul.

ATENTIE !

Inainte sa face orice modificare te rog salveaza GTA-ul ! Daca nu o faci si ceva merge prost, atunci va trebuii sa reinstalezi GTA-ul !

Te rog inchide GTA-ul si Sa:Mp-ul inainte de a trece mai departe !

Instructiuni :

Pasul 1: Apasa de 2 ori pe alci_imageditor.rar. Acesta va deschide o ferestra in WINRAR cu programul ALCI's image editor inauntru sau, acesta ferestra arata asa :

Pasul 2: Apasa pe Alci's IMG Editor 1.5.exe care va deschide urmatoarea ferestra.

Pasul 3: Urmatoroarea chestie care trebuie facuta este sa te duci la My Computer > pana unde ai instalat GTA-ul. Locul de install normal este : "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas" SAU "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas". Dute la folder-ul numit models si apasa de 2 ori pe "gta3"

Acesta o sa arate o ferestra cu o multime de DFF, COL, IPL si TXD. Sunt aproximativ 16000 deci va rog nu modificati / stergeti / mutati nimic.

Pasul 4: Deschide New Roads.rar.

Pasul 5: Selecteaza folder-ul New Roads si in coltul stang apasa "Extract To". Extrace fisirele intr-un loc unde iti poti aminiti de ele. (Ecranul este o solutie buna).

Pasul 6: Dute inapoi la ALCI's Image Editor, dute la Actions > Import ("remove if exists" sterge daca exista). Dute la folder-ul care l-ai creat la pasul 5, deschidel. Acesta trebuie sa contina in jur de 285 .txd. Apasa CTRL + A si apasa "Import". 285 fisiere au fost schimbate. Asta insemna ca sunt gata de a fi importate.

Pasul 7: Dute la File > Save. Acesta va reconstruii jocul cu "update-ul" nostru. Dupa ce se termina inchide ALCI's Image Editor. Intra in joc si totul ar trebuie sa fie perfec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this