PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Gordon Blue

[Tutorial] 7 pasi pentru a avea o sansa la helper.

Recommended Posts

Nume Tutorial: 7 pasi pentru a avea o sansa la helper.

Descriere: Pasul 1. Nu faceti DM ( Death match ). Deathmatch este atunci cand ataci/omori pe cineva si primesti jail de la admini+suspendarea licentei. Odata ce ai fact DM, trebuie sa treaca minim o luna de la primirea /ajail-ului, ca sansele tale sa se mărească. 

 

Pasul 2. Evitati limbajul vulgar. Limbajul fata de un player defineste un caracter. Nu injurati / amenintati. Daca vei fi remarcat pe server drept un player cinstit, drept si linistit, sigur sansele tale cresc. 

 

Pasul 3. Creaza-ti un Faction History impecabil. Încearcă sa acumulezi cat mai multe zile in factiuni. Încearcă sa ai in FH multe factiuni cu rank 5 / 6.

 

Pasul 4. Orele jucate. Fi foarte activ. Acumulează ore jucate. Prin activitatea ta se reflecta seriozitatea ta.

 

Pasul 5. Nu cersi functia. Nu stresa adminii sa se uite peste cererea ta. Ei le citesc pe toate de la un cap la altul. Daca ai prieten admin, nu înseamnă ca ajungi helper. Asa ceva nu exista. Adminii aleg doar pe cei care merita, nu se lasa influentati.

 

Pasul 6. Nu fi post-hunter. Nimănui nu ii plac post-hunterii. Nu creea reclamații demne de suspend pe panel, creeaza o reclamatie doar in cazul in care ai fost înjurat, impuscat, fraierit sau altceva mai grav. Nu creea reclamatii împotriva adminilor.

 

Pasul 7. Sa ajutati playerii cu tot ceea ce puteti... Informații, locatii, job-uri etc... Creează-ti o reputatie buna, sa fi respectat pe server.

 

Acest tutorial a fost creat in întregime de către persoana mea.  Daca crezi ca ar mai trebui ceva adăugat lasa reply si dau edit. Vreau sa multumesc tuturor celor care au citit ! 

 

Link download:-

Video:-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this