PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Gordon Blue

[Tutorial] Ghid Incepatori.

Recommended Posts

Nume Tutorial: Ghid incepatori.

Link download:-

Video:

Descriere: Multe tutoriale respectiv ghiduri prezente pe forum te învață diferite lucruri legate de modificarea jocului, de o mai bună funcționare, ș.a.m.d, insă niciunul să explice primii pași pe care trebuie să îi facă un jucător venit nou pe un acest tip de server sau poate pentru prima dată intrat.

Tutorialul este conceput de mine, iar dacă am preluat ceva am să menționez la subsol.

 

I.Contul și explicații esențiale.

1.1.Crearea unui nou cont sau logarea pe acesta.

Acesta este primul pas și foarte simplu. Presupunem că am downloadat deja jocul Grand Theft Auto San Andreas și programul de instalat SAMP (San Andreas Multiplayer) - iar dacă nu mai jos aveți la Download link-uri necesare.

1.2.Prima conectare pe server.

Deși mulți jucători care intră pentru prima dată fac o mare greșeală deoarece nu dau importanță tutorialului de la început. Acest tutorial iti explică pe scurt ce trebuie să faci.

1.3.Definiția și explicarea mod-ului de joc RPG (Roleplaying).

Acest termen de Role Play poate fi definit ca fiind o viață virtuală, asemenea unei vieți reale trebuie să te angajezi, să faci rost de bani, să iți cumperi de mâncare atunci cand ai nevoie, să te odihnești într-o casă, să iți formezi o gașcă/un anturaj, să faci parte dintr-o grupare ș.a.m.d. 

 

II.Primi pași în învățarea și acomodarea cu jocul.

1.1.Comenzile principale.

Pentru a afla comenzile principale poți folosi comanda [/help] atunci când ești in joc.

Printre comenzile principale se numără și:

[/stats] - informații despre contul tău și despre ce ai nevoie pentru a crește la următorul level (pentru a avansa în level trebuie să ai un anumit număr de ore jucate și un anumit număr de respect points, câte minute joci dintr-o oră atât se pun și nu se consideră o oră jucată daca joci mai mult de 30 de minute cum era înainte).

[/buylevel] - comandă esențială prin care îți poți cumpăra un level.

[/locations] / [/gps] / [/where] - comandă foarte importantă mai ales dacă ești începător pentru a afla locațiile importante de pe server.

[/jobs] - pentru a afișa lista cu job-uri.(Vezi mai jos informații despre).

Acestea sunt doar câteva dintre ele, restul la fel cum am spus și mai sus le puteți găsi folosind comanda [/help].

!! Trebuie să obți un permis (de conducere) de la checkpoint-ul pus pe harta atunci când intrii pentru prima dată pe server, ajuns acolo folosește comanda [/exam] și urmărește checkpoint-urile.

 

III.Informații și explicații job-uri.

1.1.Importanța job-urilor.

Pentru ați dezvolta principiile și viitoarele posibilități trebuie să îți asiguri o sumă de bani necesară achiziționării unor ochelari, unei case, unei mașini personale sau propriei afaceri și desigur pentru a crește în level.

1.1.1.Adaptarea la serverele Bugged a importanței job-urilor.

Serverele deținute de Bugged se bazează foarte mult pe acest lucru, cu cât iți asiguri mai mulți bani cu atât ai mai multe posibilități fiind printre singurele servere de România unde ai pe ce să cheltuiești acești bani.

1.2.Alegerea job-ului.

1.2.1.Explicarea fiecărui job.

Fisher - tradus în română ca fiind job-ul de pescar, aici trebuie să pescuiești folosind comanda [/fish] și să livrezi mai apoi peștele la unul dintre 24/7 Store [/where > Los Santos / Las Venturas / San Fierro > 24/7 Store], ajuns acolo doar trebuie să intrii în acel magazin și să alegi opțiunea Yes.

Arms Dealer - este job-ul prin care procuri materiale necesare pentru confecționarea de arme. Materialele sunt foarte importante pentru grupările ilegale, mai exact pentru mafii care au nevoie în fiecare zi de acestea. Pentru a procura materiale trebuie să folosești comanda [/getmats] pentru a afișa locația de unde le puteți lua, și din nou aceeași comanda pentru a prelua de la locul respectiv. După ce le-ați luat trebuie să le livrați la checkpoint-ul roșu ce vă este pus de la intrare in Las Venturas. Acesta este un job ilegal.

Detective - la acest job nu câștigi o sumă de bani dar poți urmări un jucator [/find id/nume].

Car Jacker - este un job ilegal prin care vinzi mașini luate de pe stradă, aveți grijă să nu fiți prinși de către polițisti. Folosiți comanda [/dropcar] și duceți mașina la locația respectivă.

Pizza Boy - este un job simplu, prin care livrezi pizza la domiciliu prin checkpoint-uri puse aleatoriu pe hartă. Pentru a începe să lucrezi folosește comanda [/pizza] atunci când ești într-un scuter al job-ului.

Bus Driver - este job-ul de sofer de autobuz, urmărești niste checkpoint-uri iar la final de cursă primești o sumă de bani.

Drugs Dealer - este un job ilegal, FBI-ul se ocupă de controale droguri și de arestarea celor care dețin sau procură. Pentru a lua droguri folosește comanda [/getdrugs] de la locația respectivă.

Trucker - este un job legal (ilegal daca transporți marfă ilegală), folosit de mulți jucători. Tot ce trebuie să faci este să iei job-ul de la locatie [/jobs > Trucker] ajuns acolo folosește comanda /getjob. Pentru a începe să lucrezi, trebuie să te urci într-un tir și să urmărești acel checkpoint pentru a lua încărcătura. Ajuns la checkpoint trebuie să îți alegi cursa, cu cât este mai lungă cu atât câștigi mai mulți bani, de început putem lua doar cele legale, iar mai încolo când aveți skill-ul corespunzător sfatul meu este să transportați marfă explozibilă, primiți mai mulți bani.

Garbage Man - job-ul de gunoier este un job destul de eficient, trebuie să colectezi din diferite locații gunoi [/collectrash] și să arunci atunci când ești încărcat la groapa de gunoi [/unloadtrash].

Farmer - este job-ul de fermier, trebuie să te plimbi cu tractorul un interval de timp iar la sfârșit să duci cele colectate la un Burger Shot [/where - Los Santos / Las Venturas / San Fierro - Burger Shot].

Pentru a afla comenzile fiecărui job folosește comanda [/help > Jobs].

Toate job-urile sunt la fel de bune și puteți face bani frumoși dacă vă dați interesul.

 

IV.Facțiunile.

După ce atingeți level-ul necesar de a face parte dintr-o facțiune puteți depune o aplicație pe panel, vezi link-ul mai jos la link-uri utile.

Facțiunile sunt următoarele:

Acestea se împart în 4 categorii:

1.Departamente (departamentele mențin ordinea și disciplina pe străzile jocului)

Los Santos Police Department, Las Venturas Police Department, San Fierro Police Department, National Guard, Federal Bureau of Investigation.

2.Facțiuni pasnice (sunt cele de care au nevoie jucătorii, de exemplu când rămâi fără viață, rămâi în pustietate, ai nevoie de o licență, un anunț, etc).

Paramedic Department LV, Paramedic Department SF, Taxi LS, Taxi LV, Taxi SF, News Reporter, School Instructors LS-LV, School Instructors SF.

3.Hitman Agency (este facțiunea care se ocupă cu asasinari, de exemplu dacă cineva te supără poți pune un contract iar aceștia se vor ocupa de ei).

4.Mafii (sunt grupări ilegale care se ocupă cu droguri, materiale și cucerirea de teritorii pentru a deveni una dintre ele cea mai bună)

Ballas, Grove Street, The Russian Mafia, Los Aztecas, Los Vagos, The Rifa, Sf Bikers, The Italian Mafia.(Sau altele)

 

V.Sfaturi pentru un joc corect.

1.1.Sfaturi generale.

Vă sfătuiesc din punctul meu de vedere să jucați cât mai corect și să nu vă luați după alții care folosesc tot felul de avantajuri, este un joc și îl jucăm de distracție nu ca să facem rău altora.

Nu deveniți insuportabili și încercați să vă întelegeți cu ceilalți.

Întrebați pe cei care deja joacă de ceva timp ca să vă ofere sfaturi înainte de a face o greșeală.

Nu mușcați la orice afacere, chemați un admin dacă nu sunteți sigur pentru a nu lua țeapă. Majoritatea fac greșeala asta.

!! Nu furnizați datele contului nimănui, un admin nu vă va cere asta.

Încercați să nu vă logați pe alte site-uri cu contul vostru cum [ vă dă puncte premium gratuit, este o mare minciună și riscați să pierdeți contul]

Aveți grijă la istoricul vostru dacă doriți să obțineți o funcție pe viitor.

Aveți mare grijă la cei care vor să vă facă rău, înainte de a acționa faceți niste dovezi pe baza cărora puteți să ieșiți nevinovați.

1.2.Sfaturi pentru cheltuirea banilor.

Incercați să cheluiți banii munciți cu cap și nu s[ vă aruncați la orice. Înainte de a cumpăra ceva vedeți dacă va place și sunteți mulțumiți de bunul respectiv, altfel riscați să pierdeți din bani din simplu fapt ca sunteți nehotărâți.

Toate aceste joburi nu sunt pe toate serverele diferă unul de altul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this