PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
NuDaBan

Cum sa ai grija de contul dumneavoastra

Recommended Posts

Deci, multi dintre jucatorii de SA:MP isi pierd parolele contului, eu am sa va explic in cateva cuvinte cum sa faceti sa aveti grija de contul vostru.

 

 

Cand va inregistrati, nu uitati sa puneti o parola grea, dar sa o puteti tineti minte. Pentru o securitate mai sigura va puteti baga Email pe cont, intrati pe panel.bugged.ro, alegeti-va serverul pe care jucati, logati-va pe panel cu parola contului iar, in coltul din dreapta sus, aveti o sageata, apasati pe ea si dati "Schimba email", acolo veti primi mai multe informatii legate de email.

 

Nu uitati ca parola email-ului sa nu fie aceeasi cu cea din SA:MP, va recomand sa tineti parola de pe email undeva in telefonul personal, sa nu o uitati. 

 

Nu dati parola contului nimanui, nici unui prieten, deoarece multi dintre prietenii de pe SA:MP iti sunt prieteni doar sa te fraiereasca si sa primeasca ceva de la tine. Nu dati parola contului nimanui, chiar daca nu puteti ajunge la war / sedinta, deoarece contul vostru e mai important decat un FW. 

 

Niciodata parola voastra sa nu fie gen "111111" , numele vostru real sau nick`ul vostru, deoarece am cunoscut persoane care incercau aceste parole la alte conturi, doar pentru a le fura.

 

Dupa ce schimbati parola din joc cu "/changepass", faceti screenshot pentru a nu gresi la urmatoarea data cand te loghezi.

 

Daca intrati pe server, si primiti un /email ca a intrat cineva de pe un alt ip pe contul vostru, schimbati repede parola, deoarece cu siguranta cineva a incercat sa-ti sparga contul, nu ignora aceste mesaje.

 

 

 

Adminii nu pot face nimic pentru recuperarea parolei de pe serverul de SA:MP, asa ca fiti foarte atenti.

 

Alte feluri de tepe prin care va poate fura contul:

 

Puteti primi sms in joc cu evente pe diferite site-uri, care va cere numele si parola contului, nu intrati pe acele site-uri deoarece cel mai probabil va vor fura contul. Niciun admin bugged nu va face event pe un alt site decat forum / panel sau direct in joc. 

 

 

Va faceti prieteni pe SA:MP si va zice sa intrati pe server-ul X, nu intrati deoarece cel mai probabil va vrea contul, nu folositi parola de pe serverele Tecuci pe alte servere, deoarece va poate fura contul.

 

Acestea au fost cateva feluri in care va puteti proteja contul de alti oameni care vor doar sa fure conturi, si sa fure ce ati muncit voi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this