PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
gigololo

Cum Putem creste FPS-urile

Recommended Posts

Poate mai sunt jucatori noi sau vechi printre noi, care se plang ca au putine FPS-uri in GTA:SA, cu sau fara moduri. Am facut acest tutorial special pentru ei.

● Dupa cum stiti, nu multi ne permitem calculatoare performate. Majoritatea dintre noi aveam calculatoare low sau medium, care ne fac uneori probleme prinvind numarul de FPS-uri dintr-un joc. In acest tutorial o va invat ce am invatat si eu la randul meu, adica cum sa imi maresc FPS-urile cu 10, 20 sau chiar 30 in plus.

 

1. Intrati in joc si mergeti la Options > Display Setup > Advanced si actualizati setarile cum apare in imaginea de mai jos.

 

 

Spoiler
CGhdfkn.png

 

 

2. Intrati pe acest site si apasati pe butonul de Download Now de mai jos.

OBS: Cu ce ajuta acest program? Acest program este facut special pentru calculatoarele low (chiar si medium), ajuta sa castigati rami si sa va cresteti FPS-urile in jocuri.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this