PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
gigololo

Cum sa filmezi in SA:MP folosind OBS

Recommended Posts

https://obsproject.com/download

 

 

Există tot felul de software pentru recording in-game, de la Fraps la Action Mirillis și Playclaw, dar ba necesită prea multă putere din partea calculatorului, ba fac clipul prea mare ca mărime, ba sunt premium și au o perioadă de trial șamd. Vă prezint astăzi un program care se folosește de obicei pentru live-streaming dar se poate folosi și ca recorder (nu doar in-game).

 

Cu ce este mai bun acest software față de cele cu care sunteți obișnuiti ?

  • În primul rând este gratuit, deci poate fi folosit la infinit fără să ne complicăm cu trial-period, implicând patchuri, crackuri șamd.
  • Nu consumă foarte multe resurse ale calculatorului deci nu provoacă lag/lowfps.
  • Videoclipurile au o mărime mică < 100mb.
  • Nu mai este nevoie de randare, programul înregistrând la orice rezoluție și orice număr de fpsuri dorim noi.

Am pregătit un tutorial video destul de explicit ca să nu mă mai complic cu foarte multe poze, încărcări pe imgur și linkuri.

 

 

Îl puteți folosi să vă filmați la waruri, raport de activitate, dovezi sau orice vreți voi. Dacă întâmpinați probleme postați aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this