PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
.HyDr0g3n.

Cum se instalează GTA San Andreas Multiplayer PC

Recommended Posts

 

 

 

samp_logo

 

 

 

GTA San Andreas instala Multiplayer este foarte simplu, urmați acest ghid pas cu pas și vă va administra: D

 

 

N.B. Dacă aveți deja GTA "instalat pe PC DIRECTĂ URMĂRIȚI Pasul # 5

 

 

Pentru a continua, vom avea nevoie să GTA San Andreas instalat pe PC-ul, în cazul în care nu ați urmat acest ghid pas cu pas!

 

 

 

1. Ne descarcă GTA accesând link (click aici), așteptați terminarea descărcării, iar după finalizarea du-te la pasul 2!

 

 

 

 

 

2. Fișierul descărcat va fi un fișier .rar, apoi spostiamolo pe desktop și apăsând butonul din dreapta pe ea, facem click AICI EXTRACT, așa cum se arată în figura (link-ul de imagine). Așteptați pentru extragerea completă și du-te la pasul 3!

 

 

 

 

 

3. Acum deschideți folderul extras și vom fi un director de acest tip (link-ul de imagine), așa că faceți clic de 2 ori directorul "CD1" a fost redenumit și începe configurarea așa cum se arată mai jos (link-ul de imagine).

 

Din fereastra selectați limba engleză și va fi lansat în următoarea fereastră, faceți clic întotdeauna următor, și selectați din nou limba engleză și presa continuați instalarea!

 

La un moment dat, instalarea se va opri va cere să introduceți "CD2", apoi faceți clic pe browser-ul așa cum se arată (link-ul de imagine) și selectați "CD2", făcând clic pe OK, și apoi din nou pe OK, de așteptare pentru termenii de instalare !

 

 

 

 

 

4. Acum, GTA San Andreas este instalat și lucrează în limba engleză, să-l stabilească în italiană doar du-te pe icoana de pe desktop GTA și faceți clic pe dreapta, apăsând calea de fișier OPEN (link-ul de imagine).

 

Apoi deschideți folderul numit "textul" și acolo apar aceste limbi (link-ul de imagine), în cazul în care vom șterge fișierul "american.gxt" și va redenumi fișierul "italian.gxt" în "american.gxt". În acest fel, vom avea GTA și să fie difuzate în limba italiană pe PC-ul !!

 

 

 

 

 

5. Dar acum să trecem la "instalarea recandoci multiplayer pe acest site!

 

Descărcăm multiplayer făcând clic pe "SA-MP 0.3.7 a" clientului ca în (link-imagine), imagine și attediamo descărcare, care va fi relativ scurt!

 

Așa că vom începe fișierul descărcat și faceți clic pe "Sunt de acord" și selectați calea GTA unde am instalat, click pe "Install" și apoi "Finish"!

 

Acum, faceți clic pe pictograma de text GTA dreapta și apăsați pe "calea de fișier OPEN" așa cum am făcut în pasul # 4 și de a găsi "samp" fișier (link-ul de imagine)

 

Apoi, faceți clic pe tastro dreapta pe ea și selectați "Properties" și ne mutăm în "compatibilitate", așa cum se arată mai jos (link-ul de imagine) și se introduce check-in "Run acest program ca administrator" așa cum se arată mai jos (link-ul de imagine) și faceți clic pe OK!

 

Acum, pentru a simplifica începutul SAMP de fiecare dată când doriți să joace, putem crea o comandă rapidă pe desktop "samp", apăsând pe ea cu butonul din dreapta și faceți clic pe Creare comandă rapidă !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this