Sign in to follow this  
Cornel Iulian

[Anunt] Echilibrare grade!

8 posts in this topic

Duminica 12.02.2017 voi face o echilibrare a gradelor pe forum! Vor fi cate 2 membri la fiecare grad, in cazul gradului Administrator, din pacate cineva va trebui sa primeasca down.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va dati interesul si sa nu incalcati regulamentul. Vreau sa dati dovada de bun simt! Nu va purtati ca niste copii. Nu faceti post-hunt! Nu postati aiurea numai de dragul de a face posturi! Nu ma intereseaza cantitatea! Ma intereseaza calitatea! Mai degraba putin si bun decat mult si prost!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte corect dupa cum vezi avem multi care fac asa ceva eu unu simcer si promit pe orice . Chiar sa jur pe orice ca nu voi incalca regulamentul si nici nu voi face posturi aiurea fara rost

Share this post


Link to post
Share on other sites

Comunitatea asta mă atrage foarte mult. Și eu zic că, nici eu nu am mare experiență foarte mare, ci intre ele, adică între medie și mărișoara. Eu nu o sa fac niciodată nimic ce poate face rău comunități și, nu sunt în dușmănie cu niciun membru. Eu promit pe orice, că nu voi încalca regulamentul. Dar, presimt că eu voi fii cel care ia down. Nu știu de ce presimt că eu voi fi acela :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate unul trebuia sa primeasca down pentru ca celelante grade sunt libere asa ca cineva trebuie sa le tina locul, @@RaZvaNN va fi cel care va primi down deoarece consider ca @@liviu42 si @@V1P3R este mai activ.

 

 

 

:tc:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this