PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Cornel Iulian

[Regulament] Postare GameMod

Recommended Posts

Pentru buna funcționare a acestei categorii vă rugăm să respectați următoarele reguli:

Atunci cand postati un gamemod, la titlu puneti tag-ul [GameMod].

Se respectă regulamentul general al forumului.

Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva.

Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii. (atenție la reclama pe alte forumuri)

Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc.

Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google)

Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă.

Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!')

Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației.

Aveți voie să deschideți maxim 2 articole/zi în această secțiune.

Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 2 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this