Sign in to follow this  
Happy

SWAT Team - Rank-uri.

1 post in this topic

ahlT2jD.png


 


uEppGXK.png Chief of SWAT (CoS):


 


Chief of  SWAT are un rol foarte important în departament, aceasta fiind persoana care conduce întregul sistem. Sistemul poate suferi schimbări în funcție de deciziile luate de către acesta sau în funcție de el însuși. Acesta se asigură că toate alegerilecare ţin de departament sunt cele mai bune și că toate acesta decurg conform protocolului. Chief of  SWAT coordonează tot ce ține de administrația departamentului, are capacitatea de a schimbă, impune, modifica reguli legate de protocol cât și de proceduri.


 


v22I4vs.png Assistant Chief of  SWAT (ACoS):


 


Assistant Chief of  SWAT îl ajută pe Chief of  SWAT în cea mai mare parte. Acesta se asigură că Chief of  SWAT este la curent cu toate detaliile, incidentele, treburile interne din punct de vedere administrative cât și speciale.

 


Assistant Chief se ocupă de asemenea cu treburile administrative în legătură cu departamentul sau evenimente administrative cât și coordonarea lor în cazul în care Chief of  SWAT nu poate sau acesta a redirecționat responsabilitatea către Assistant. Acesta trebuie să informeze Chief of  SWAT înainte de a pune în aplicare o nouă regulă în protocol sau orice alte reguli ce au legătură cu departamentul. Toate acestea vor fi discutate și aprobate sau respinse de către Chief of SWAT.

 

p2XOb2t.png  SWAT Commander (SCMDR):

 

Commanderul este, oarecum, un Manager al Departamentului, care se asigură că cei din Command Team își îndeplinesc sarcinile necesare și că totul decurge correct și conform protocolului.

 

UdWX5sx.png  SWAT Captain (SCPT):

 

Aceștia au datoria de a se asigura că treburile interne cât și cele externe decurg fără probleme sau orice alte obstacole care are putea obstrucționa munca ofițerilor. Rangul de Captain trebuie luat foarte în serios, deoarece aceștia pot fi atribuiți mai multor birouri ca și Commander sau orice alt rang înalt. Aceștia pot demonstra că se pot descurca din punct de vedere administrativ al uneia sau mai multe divizii cât și în întregul departament unde are sarcini și obligații importante.

 

w0tsz1e.png  SWAT Lieutenant (SLT):

 

Aceștia au un rol foarte important în supervizarea rangurilor mai mici care includ Patrol Officers. Aceștia au dreptul de a lua măsuri drastice în cea ce privește rangurile mai mici, având dreptul de a aplica o pedeapsă care va fi executată cu efect imediat.

 

iPt865u.png  SWAT Sergeant (SSGT):

 

 Este considerat un manager al Patrol Officers, acesta are responsabilitatea să se asigure că ofițerii fac tot ce trebuie pe teren și trebuie să asiste la orice situație importantă unde un supervizor este necesar, să se asigure că ofițerii acționează corect și conform procedurilor departamentului, să se asigure și să observe tot ce depinde de LSPD, să observe actiuniile ofiteriilor cât și greșelile acestora. Multe funcții importante pot fi atribuite acestora, care ajută foarte mult la promovarea următorului rang.

 

ddMHH4q.png  SWAT Officer (SO):

 

  SWAT Officer  este un rang de probă pentru a putea observa cum se descurcă ofițerul pe teren, cum acționează, cum gândește și cum se comportă. Aceștia vor fi foarte atent supravegheați de rangurile mai mari pentru a-şi putea da seama cine este menit pentru acest post, cine îl dorește, și cine își cunoaște calea în departament cât și în situațiile pe care le va întâlni. Este foarte important ca acest rang să conducă foarte multă muncă de teren și așa mai departe. Aceștia trebuie să fie foarte atenți și precauţi în orice situație.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this