PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Ion222

Romania Live Trucking [ GAMEMODE ORIGINAL ]

Recommended Posts

Salut, astazi m-am gandit sa postez gamemodeul Romania Live Trucking, mai aveam niste idei.. ( cum ar fi.. sa-l pun pe mysql, sa adaug sistem de companii si multe altele pe care mi le-am notat ) dar din lipsa de timp liber, nu pot indeplini aceste sarcini.

Dar, mai puteti lasa intr-un post, cateva idei, iar daca o sa-mi fac timp, o sa tin cont de ele in urmatoarele versiuni ale gamemodeului.

Changelog-urile le puteti gasi in folderul "Changelog"

 

Download GameMode


 

CUM DESCARC FISIERUL?

Click pe linkul de descarcare, asteptati 5 secunde, apasati skip ad, apoi apasati butonul "FREE DOWNLOAD", apoi asteptati inca 15 secunde cand se termina numaratoarea, introduceti codul in caseta si apasati butonul "Create Download Link". Succes!

 

Un jucator a facut o mica "prezentare" a serverului, o puteti gasi la urmatoarea adresa: http://viid.me/qrcwXh

Screenshoturi nu ma fac. Cred ca e destul acea prezentare.

 

Era sa uit.. Daca doriti sa editati acest gamemode, trebuie sa-l editati din fisierele .inc din locatia: " pawno -> include ", de acolo editati fisierele cu prefixul " PPC_ "

 

Serverul detine 6 orase, acestea sunt: Los Santos, San Fiero, Las Venturas, Cityville, Bucuresti, Constanta.

ACESTA ESTE GAMEMODEUL ORIGINAL, NU CEL POSTAT PE ALTE COMUNITATI SAU CEL DE PE FILESHARE, ACELA MI-A FOST FURAT SI POSTAT FARA ACORDUL MEU, ACELA NU ARE ( DIN CATE STIU EU ) ULTIMELE ACTUALIZARI!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this