Sign in to follow this  
Emi

[Regulament Intern] Los Santos Police Departament

1 post in this topic

Inainte sa aplicati in aceasta factiune,trebuie sa cititi REGULAMENTUL SERVERULUI!

Pentru a aplica in aceasta faciune,trebuie sa stiti REGULAMENTUL SERVERULUI SI REGULAMENTUL INTERN!

                                            REGULAMENT INTERN:

-NU reclamati un coleg din LSPD pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema, santiunea aferenta va fi faction warn.
-Sunteti obligati sa ascultati in totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
-Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

-Nu cereti rank liderului sau subliderului. 
-Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este faction warn saudemitere dupa caz.
-In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, faction warn (FW), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
-O dovada este valabila maxim 48 de ore.Dupa acest termen,dovada nu mai este valabila.
-De asemenea, puteti acorda o amenda / confisca un permis timp de 24 de ore din momentul faptei.
-Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de inactivitate pe forum sau nu au anuntat liderul,vor fi demisi.
-Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.
-De asemenea, arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu demitere.
-Dupa ce incepe sedinta, nimeni nu vorbeste neintrebat peste lider/co-lider, cei care incalca regula vor primi Faction Warn
-In timpul sedintei sunteti obligati sa aveti telefoanele oprite. Cine vorbeste la telefon in timpul sedintei primeste Faction Warn.
-Aveti nevoie de o cerere pentru rank-up pentru a primi rank, cine nu are nu primeste.
-Falsificarea dovezilor va fi sanctionata cu uninvite.
Comanda /fvr se foloseste cand nu mai sunt masini disponibile la HQ,iar acest lucru se face pe chat ul factiunii!!!Inainte de a folosi comanda,trebuia sa anuntati pe chat ca se da /fvr(inainte cu 3 secunde).Daca nu se respecta,playerul va fi sanctionat cu Avertisment Verbal,urmand sa primeasca Faction Warn daca se mai repeta!!!
*Abuzul folosirii comenzii /fvr sau folosirea aiurea a comenzii va fi sanctionata cu Faction Warn sau in anumite cazuri cu UNINVITE.
*Nu folositi comanda doar pentru ca vehiculul vostru a fost furat, exista si alte departamente, se pot folosi si alte vehicule in urmarirea suspectilor.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this