Sign in to follow this  
Siritanu Mihail

Imi cer Scuze.

7 posts in this topic

Imi cer scuze de la cei la care am Gresit


@@Darkness321,imi pare rau pentru tot ce am facut,nu mia ai incredere in mine,te inteleg,nici eu nu am mai am,as dori sa ne inteleg cumva si sa incepem tot de la inceput.


 


@@Tr0YB0Y Imi pare nespus de rau ca in trecut am injurat Comunitatea fara mila,m-am purtat urat si astazi,imi pare nespus de rau pentru tot ce am facut.poate ma poti ierta,?? :((


 


@@V1P3R Scuze frate ce te injuram mereu,imi bateam joc pentru mine,imi esti ca un Frate,imi pare rau ca te-ai supart foarte tare pe mine cand ai luat Down din cauza mea,Imi cer Scuze. :((


 


@Hyperion Scuze ba ca ti-am facut acea Reclamatie,meriti gradul de Moderator mai mult decat mine,am fost un ***** ca ti-am zis acele cuvinte,poate ma rasplatesc cumva fara de voi,ma simpt foarte ***** pentru ce am facut.


 


@ Sucze frate ca te luam ca pe un Copil mic,si  faceam caterinca pe seama ta,poate ma pot revansa fata de tine,imi iesti ca un frate,Sincer Meritai acel Administrator,eu insa nu.


Sorry pentru toate Reclamatiile facute la adresa ta,imi pare nespus de rau.


 


 


Imi cer scuze.


NU se va mai intampla :((


 


Sorry for all Troy.


Dakness,imi pare rau pentru tot.


Troy,sper ca o sa ma ierti pentru ce am facut.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce zic. Eu mi-am pierdut toată încrederea în tine de mult timp. Eu nu am uitat când îți băteau mereu joc de mine când făceam avatar în photoshop, dar știai că învăț sau când îți când mă injurai. Sau atunci când mă amenințai cu ban si @@Hulieru. era contra ta fix de asta ca erai nesimit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this