PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
Denis.P

Top 5 cele mai jucate jocuri pe Steam!

Recommended Posts

Stim ca, multi dintre romani sunt gameri pasionati, iar din curiozitate am vrut sa vedem, si sa va oferim si dumneavostra, un top cu preferintele in materie de jocuri de pe Steam.
 
In fruntea topului nu exista mari surprize, regasind pe primele 3 pozitii Dota 2, CS GO sau GTA 5. Dar daca privim mai jos de locul 5 obsevam mici surpize cu jocuri precum Garry’s Mode sau Paladins.
 
Dupa o cautare recenta in statistica de pe steam, iata cele mai populare jocuri oferite de aceasta platforma:
 
Dota 2. De departe cel mai popular joc printre gameri cu cifre ametitoare in ceea de priveste numarul de jucatori conectati zilnic.
CS GO. Care si-a devansat de mult timp predecesorul CS 1.6, acesta din urma fiind in trecut, poate cel mai popular joc in randul gamerilor.
GTA 5. Se stie faptul ca franciza Grand Theft Auto a prins nemaipomenit de bine in randul gamerilor de-a lungul timpului, iar GTA 5 nu este mai prejos, fiind extrem de popular in continuare.
Team Fortress 2. Unul dintre cele mai apreciate jocuri online de actiune, oferind actualizari constante cu noi moduri de joc, echipament, harti si cel mai important: palarii.
Football Manager 2017. Sportul rege, fotbalul, nu avea cum sa nu aduca si el un joc favorit printre gameri. Acesta ocupa iata un loc 5 in randul preferintelor celor mai jucate jocuri de pe Steam.
 
top.png

 

Steam ofera foarte multe jocuri. De fapt, ofera circa 4500 de jocuri avand undeva la 125 de milioane de utilizatori activi. Dar care 10 din cele circa 4500 de jocuri se bucură de cel mai mare grad de popularitate in momentul de fata?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this