PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
V1P3R

ENB Series pentru calculatoare mai slabe

Recommended Posts

Acest mod, este foarte frumos. El va va inbunatati grafica, culorile si adauga efecte noi. Pentru acest ENB, nu aveti nevoie de un pc foarte performant. 

Modul il poti descarca de aici: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/64963-enb-series-ultra-graphics-for-low-pc-v3.html

Cum instalezi modul?

Modul se instaleaza foarte usor! Nu trebuie sa tragi nimic in folderul unde ai jocul instalat! Doar trebuie sa deschizi autoinstallerul, si o sa ti se instaleze in folderul jocului automat!

Modul nu are virusi!  

Poze mod: 

281644-gallery21.jpg

281643-gallery17.jpg

 

PS: Masina nu vine cu modul, doar grafica noua!

Sa fim seriosi, prin pc slab ma refer la un procesor Dual Core, nu Intel Pentinum 1, de 0,1 GHZ =)) Sau GPU după vremea lu' GTA 1 =))

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 27.08.2017 at 9:47 PM, S Δ T Δ N Δ said:

Da l-am incercat , masiniile sunt transparente nu e bun

Cum adică transparente? Ceva nu ai făcut tu bine. Eu l-am instalat și jocul arată bine, doar ca pc-ul meu extrem de slab nu-l duce peste 10 fps. Lasa-mi un screen si te pot ajuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/8/2017 at 10:36 AM, Mihai_EuR said:

Poftim: 

   cu  ENB.      

Incearca sa-l instalezi manual. Poate ca nu se instaleaza cum trebuie cu autoinstall. Eu l-am instalat manual, si merge perfect!

tCVatqK.png

IU8bABo.png

Asa mi se vede mie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this