Sign in to follow this  
Mihai27

: "Suntem o echipă puternică!"

3 posts in this topic

 

  • Formaţia BC CSU Sibiu dispută, joi, de la 19:00, în Sala Transilvania, primul meci oficial în FIBA Europe Cup, în primul tur preliminar al competiţiei, cu echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3 în campionatul din Cehia, BK Pardubice.

Baschetbaliştii sibieni şi antrenorul Dan Fleşeriu sunt încrezători în propriile forţe, chiar dacă adversarii sunt favoriţi.

"După o săptămână de la revenirea la echipă văd o îmbunătăţire a jocului nostru. Cu siguranţă va fi un meci greu. Din ce am vizionat, jocul celor de la Pardubice seamănă cu cel al echipei prezente la Memorialul Tordai, KB Kosice, cu care ne-am descurcat destul de bine. Să sperăm că ne vom prezenta şi mai bine împotriva cehilor. Îi aşteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la sală. Avem mare nevoie de susţinerea lor şi sunt sigur că ne vor fi alături", a declarat căpitanul BC CSU Sibiu, Radu Paliciuc.

"Urmează un meci mult aşteptat atât de mine, cât şi de jucători. Îi simt nerăbdători să joace un meci oficial. Băieţii sunt cu un moral bun, după turneul de acasă. Sperăm să depăşim problema de coeziune, pe care încă o avem, şi să reuşim un meci bun. Dacă şi rezultatul va fi pozitiv, vom vedea. Pardubice a jucat şi sezonul trecut în cupele, chiar în grupă cu Clujul, şi au făcut 1-1 şi pleacă favoriţi din două motive. În primul rând datorită experienţei în FIBA Europe Cup, dar şi pentru că sezonul acesta ei au mulţi dintre jucătorii de anul trecut, astfel că le va fi mai uşor să joace împreună. Cred însă că noi, acasă, suntem o echipă puternică, iar dacă forţa individuală se transferă şi la nivel de joc, putem spera la un rezultat pozitiv.

Publicul, mai mult de cât oricând, ne poate împinge să facem un meci bun, o diferenţă pozitivă cât mai mare, dacă va fi posibil. Jucătorii noştri tineri răspund deja la public şi unul dintre argumentele cu care i-am convins să vină la CSU Sibiu, a fost tocmai atmosfera pe care o fac suporterii noştri şi modul în care susţin echipa. Deci publicul nu va fi doar al 6-lea jucător, ci şi al 7-lea, şi al 8-lea al 9-lea şi vor face diferenţa", a adăugat Dan Fleşeriu, antrenorul de la BC CSU Sibiu.

  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this