Sign in to follow this  
KeepCalm

Gotham sezonul 3

2 posts in this topic

Nume: Gotham sezonul 3
An:2016
Gen: Serial politist american de actiune
Descriere: 

Inainte de Batman, a existat Gotham. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptători impotriva crimelor şi fărădelegilor, un om al cărui nume şi reputaţie sunt sinonime cu legea şi ordinea.

Dar ce ştim despre povestea lui Gordon şi felul in care a ajuns comisarul poliţiei din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora şi a elimina numeroasele straturi de corupţie care făceau legea in Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici răufăctori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor: Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot), The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?

Gotham este povestea care ne dezvăluie originile celor mai importanţi răufăctori şi justiţiari (Batman) ai DC Comics, dezvăluind un intreg nou capitol care nu a mai fost povestit pană acum.

Produs şi scris de Bruno Heller, cel care a contribuit şi la serialele The Mentalist şi Rome, Gotham urmăreşte ascensiunea unui poliţist şi lupta pe care o duce acesta intr-un oraş periculos şi corupt, precum şi evoluţia celui ce avea să devină cel mai popular supererou din timpurile noastre.


Trailer: 


Poze: https://imgur.com/a/AZPrR

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this