Sign in to follow this  
KeepCalm

Gotham Sezonul 4

2 posts in this topic

Nume: Gotham Sezonul 4
An: 201
Gen: Serial politist american de actiune
Descriere: 

Inainte de Batman, a existat Gotham. Toata lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptatori impotriva crimelor si faradelegilor, un om al carui nume si reputatie sunt sinonime cu legea si ordinea.

Dar ce stim despre povestea lui Gordon si felul in care a ajuns comisarul politiei din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora si a elimina numeroasele straturi de coruptie care faceau legea in Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici raufactori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor: Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot), The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?

Gotham este povestea care ne dezvaluie originile celor mai importanti raufactori si justitiari (Batman) ai DC Comics, dezvaluind un intreg nou capitol care nu a mai fost povestit pana acum.

Produs si scris de Bruno Heller, cel care a contribuit si la serialele The Mentalist si Rome, Gotham urmareste ascensiunea unui politist si lupta pe care o duce acesta intr-un oras periculos si corupt, precum si evolutia celui ce avea sa devina cel mai popular supererou din timpurile noastre.


Trailer: 


Poze: https://imgur.com/a/tHFm9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this