Scooby

Regulament Intern National guard

1 post in this topic

 

Comenzile utile:
/su [nume/id] [wanted] [motiv] - acordă wanted.
/duty - devii on duty (/duty din nou pentru off), arme: Desert Eagle, M4, MP5, Spray, Baston (după ce muriți).
/wanted - arată toți suspecții cu wanted.
/mdc [nume/id] - arată motivul wanted-ului pe care îl are cineva.
/arrest [nume/id] - arestează suspectul.
/ta(zer) - blochează cel mai apropiat jucător timp de 8 secunde (folosit pentru suspecții ce fug pe jos).
/frisk [nume/id] - percheziționează un suspect.
/d - chat-ul tuturor departamentelor.
/r - chat-ul membrilor National Guard.
/cuff [nume/id] - pune cătușele suspectului (trebuie să fiți în mașină cu el sau lângă el având /handsup).
/uncuff [nume/id] - scoate cătușele.
/clear [nume/id] - șterge wanted-ul (folosit când greșiți wanted-ul, trebuie să aveți dovadă cu /mdc). Dacă suspectul avea deja wanted i-l reacordați cu același motiv.
/punish [nume/id] [secunde (50-100)] - blochează un deținut în jail.
/getgun [armă] - iei o anumită armă, comanda funcţionează doar în HQ LSPD/LVPD/SFPD/NG/FBI. Arme: M4, AK47, Shotgun, Rifle, MP5.
/heal - umple viața și armura (on duty). Comanda funcţionează în HQ-uri şi case.
/m(egaphone) - scrie pe chat ceva ce este văzut de jucători pe o rază mai mare.

/so - aceasta comanda este folosita pentru a soman un suspect cu wanted (functioneaza la 25m).


(!) Liderul si co-liderul factiunii au voie sa foloseasca caps-lock pe chat-ul factiunii pentru a atrage atentia membrilor. (!)


Cateva reguli:

1. Nu aveti voie sa folositi /ta(zer) aiurea, in cazul in care folositi gresit acest sd pistol folositor pentru blocarea unui jucator sunteti sanctionati cu Avertisment verbal, la prima abatere, iar la a 2-a cu Faction Warn. Consideram ca Faction Warn de prima data este prea mult pentru ca nu este o greseala atat de mare. Aceasta regula se aplica si in cazul in care se pune cineva in fata voastra, aveti grija in cine trageti.

2. Nu aveti voie sa folositi comanda /m. Aceasta abatere duce la sanctionarea cu FW a membrului care incalca regula. Daca folositi comanda /so aiurea (de ex. somati un player ce are wanted fără drept de predare) veti fi sanctionati astfel:
-pentru o somatie nu veti primii nimic.
- pentru 2 somatii veti primii 
Avertisment Verbal.
- pentru 3 somatii veti primii 
Faction Warn.

 

3. Furtul unui vehicul al unui civil sau alta factiune in afara de departament se sanctioneaza cu FW, iar furtul unui vehicul al unui politist este sanctionat cu fw.

4. In caz de reclamaţie, iar titlul dovezii (youtube, imgur, minus, etc.) conţine injurii, reclamaţia o să fie respinsă.

5. Dacă un membru NG aduce o dovadă iar titlul dovezii (youtube, imgur, minus, etc.) conţine injurii, membrul o să fie sancţionat cu AV sau FW, în funcţie de gravitatea jignirilor.

6. Liderul si co-liderii au voie sa poarte orice skin.

7. Daca deranjati sedinta in orice fel (exceptand sunatul telefonului) sunteti sanctionati direct cu FW, nu ma intereseaza ca e wrong.

8. Membrii care nu si-au schimbat skin-ul in 24 de ore de la primirea rank-ului si vor primi post, vor fi sanctionati cu Faction Warn.

9. Nu aveti voie sa folositi nos/nitro la masina personala, cei care vor fi reclamati vor primi Faction Warn. Nu aveti voie nici sa tunati masinile de politie (aceasta abatere duce la sanctionarea soferului cu Faction Warn).

10. Nu aveti voie sa aveti job-uri ilegale(Car Jacker, Drug Dealer, Arms dealer), daca o sa fiti prinsi cu aceste job-uri veti primi Faction Warn. Aveti timp la dispozitie 24 ore de la intrarea in factiune sa va schimbati job-ul sau riscati sa fiti sanctionati.

11. Nu aveti voie sa cereti kill la civili sau mafioti, la celelalte factiuni puteti cere kill. Cine este prins ca cere kill la mafioti sau civili primesteFaction Warn.(ex: x vreau si eu kill, daca spune vreau kill si nu spune numele celui care este in mafie sau civil, nu va primi fw)

12. Nu aveti voie sa detineti droguri/materiale, aveti timp 24 ore de la intrarea in factiune sa le depozitati, nu sa le vindeti, cei care le vand sau nu le depoziteaza in 24 ore vor primi FW.

13. Liderii/co-liderii pot da /frisk si confiscate membrilor pentru a-i verifica de droguri, asta este singura exceptie.

14. Nu aveti voie sa acordati wanted prea tarziu, daca ai filmat un player in timp ce te-a atacat, omorat, ai voie sa-i dai wanted cel tarziu in al 5-lea minut, fix 5, dupa ce ai facut video/ss-uri. Cine va da wanted dupa 5 minute de la dovada va primi Faction Warn.

15. Membrii ce insulta in reclamatiile din cadrul factiunii pot fi sanctionati de catre lider. Si cei care insulta in dovezile postate (ex. titlu video) pot fi sanctionati. 
16. Membrii de rank 5 pot folosi comanda /fvrespawn doar in cazul in care se cere pe /d (departamente) sau /r (chat-ul factiunii). Inainte de a folosii comanda, trebuie sa anunte pe /r. Cine foloseste in alt mod /fvrespawn este sanctionat cu FW, Rank Down sau uninvite in functie de abateri / situatie. "
" Cei care folosesc comanda FVR atunci cand este lider / co-lider ON risca să primească 
Avertisment verbal. "


17. Falsificarea dovezilor de depozitare a amenzilor in seif se sancţionează cu Faction Warn (se poate verifica pe panel acest lucru).
18. Neplata amenzii in mai mult de 24h de la acordarea/postarea ei va duce la sanctionarea membrului cu Faction Warn.(Liderul/co-liderii pot intarzia cu sanctiunea maxim 72 de ore daca au probleme personale sau intervine ceva pe moment).

 

19. Daca politistul X someaza un player ce se afla in incinta jailului si ii acorda wanted pentru neconformare ordin jail iar politistul Y asteapta ca politistul X sa ii acorde wanted-ul pentru a ii da arrest imediat, politistul Y va fi sanctionat cu Faction Warn. (Este nevoie de o dovada video/poza clara cum ca politistul Y statea in jail langa politistul X doar pentru a astepta ca acesta sa acorde wanted-ul iar el sa dea arrest.)

 

20. Daca un jucator este AFK (cu clepsidra) politistul il poate omori fara a acorda somatii (trebuie sa aiba ss ca acel jucator era afk cu clepsidra si avea wanted). Daca este AFK dar pe joc (fara clepsidra) jucatorul trebuie somat de 3 ori inainte de a fi ucis.

 

21. Cine acorda /cuff unui player fara drept de predare va fi sanctionat cu AV la prima abatere si FW la a doua, indiferent daca este intentionat sau nu.

 

22. -Nu se someaza pentru neconformare ordin jail daca respectivul este AFK in locul unde apar jucatorii care-s scosi din jail, e interzis sa-i somezi daca par AFK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now