Sign in to follow this  
.qCr1sti.

LSPD - Regulament intern & Informatii

1 post in this topic

  • xVzzxu.png  Acesta este regulamentul intern, si mai multe informatii al factiunii LSPD!

    1) -Nu cereti rank liderului sau subliderului. 
  • 2)  -Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este faction warn sau demitere dupa caz.
    3) -Dupa ce incepe sedinta, nimeni nu vorbeste neintrebat peste lider/co-lider, cei care incalca regula vor primi Faction Warn
    4) 
    -In timpul sedintei sunteti obligati sa aveti telefoanele oprite. Cine vorbeste la telefon in timpul sedintei primeste Faction Warn.
      Astea au fost regulile mai importante.

    Alte reguli : 
    -Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.
    -Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu Faction Warn sau Uninvite.
    -Nu aveţi voie sa faceti afaceri pe /r. Cine incalca regula va primi Faction Warn.
    -Nu aveţi voie sa faceti spam sau sa folosiţi caps-lock pe /r. Cine incalcă regula va primi Faction Warn. (liderului / subliderului le este permis in anumite situatii).
    -Insultele, jigniriile dar si Injuriile in titlul videoclipului incarcat drept dovada vor fi sanctionate cu avertisment verbal sau faction warn, in functie de situatie.

    Acordare wanted
    Wanted 1 - se acorda pentru furt (masina, bicicleta, etc.), neconformare ordin la jail.
    Wanted 2 - pentru atacarea unui civil
    Wanted 3 - atacarea unui politist (*politistul atacat acorda wanted-ul), port de droguri, neconformare ordin
    Wanted 4 - in cazul unei crime (omorarea unui politist, civil etc./ *politistul atacat acorda wanted-ul) doar in cazul in care sunteti martor
    Wanted 5 - kamikaze (omorarea mai multor jucatori bubuind o masina, avion etc.)
    Wanted 6 - runner, complice la rob, hack (armura, grenade, arme inexistente in GunShop, etc.), deconectarea din joc pentru a evita politia (/q la somatii, /q in timpul unei urmariri) de minim 2 ori






    Reguli cu privire la amenzi:

    -Un politist poate amenda un civil pentru faruri stinse dupa ora 20:00, NOS sau nepurtare casca. Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted. Inainte de a-i corda amenda, comporti-va civilizat si explicat-i de ce a fost oprit, cine incalca aceasta regula va primi faction warn.
    -Dupa ce ati acordat amenda, jucatorului ii va aparea un mesaj informativ ca a primit o amenda si suma exacta pe care o are de plata, daca acesta nu stie exact cum sa plateasca amenda, ii puteti spune sa foloseasca comanda /accept ticket.
    -Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 -„Neconformare ordin” cu drept de predare.
    -In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 ''Neconformare ordin''.
    -Daca doriti, va puteti deplasa cu jucatorul la un ATM sau Bank pentru a scoate suma necesara platirii amenzii, insa nu este obligatoriu. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neconformare ordin”. -Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neconformare ordin".
    -Amenzile se pot aduna, de exemplu pentru faruri stinse dupa ora 20:00 (50.000$) si NOS (50.000$) suspectul va fi amendat cu 100.000$, insa aveti obligatia de a-l informa ca va fi amendat pentru amebele infractiuni.
    -Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 3 "Neconformare Ordin".
    -Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.
    -Este interzis sa acordati amenzi in apropierea unor zone folosite pentru job-uri (fisherman, puncte livrare/incarcare trucker).
    -Este interzis sa le acordati amenzi celor ce au exam.

    * Amenzile pot fi acordate doar jucatorilor ce au level 4+;
    Daca surprindeti un civil conducand cu farurile stinse dupa ora 20:00, ii puteti acorda amenda in valoare de 20.000$
    Daca surprindeti un civil conducand cu NOS, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.
    Daca surprindeti un civil conducand fara casca pe cap (bicicleta, motor, scuter sau ATV), ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

    Comenzi : 


    - /so ID pentru a soma. O sa-i apara automat un text cu somatia si numele lui in ea.
    /su [nume] [wanted] pentru a acorda cuiva wanted. wanted = numarul wanted-ului dat
    /duty pentru a primi arme (spray, mp5, m4 si deagle) iar /getgun pentru a lua arme, toate astea se dau doar in HQ-ul nostru, HQ PD sau HQ F.B.I.
    /wanted pentru a vedea suspectii cu wanted
    /arrest NUME pentru a aresta un suspect (indiferent de wanted-ul avut)
    - pentru a opri un fugar cu wanted, care este pe jos, se poate folosi langa acesta tazerul (SD pistol) care se primeste automat la comanda /duty sau /tazer; se poate folosi tazerul si pentru a confisca permisul unui player ce nu doreste sa scrie /handsup, dupa ce acesta primeste wanted 3 pentru neconformare ordin, si in caz ca incearca sa fuga dupa ce primeste wanted-ul.
    - pentru a deschide poarta de la PD sau garaj cand sunteti pe jos apasati tasta C sau SHIFT cand sunteti intr-o masina
    /d pentru a scrie un mesaj pe care sa-l vada toate departamentele (F.B.I., N.G., P.D., F.D.)
    Chatul de pe /d se foloseste doar pentru a anunta starea unui suspect, cum ar fi: suspectul X este la mine, suspectul Y fuge cu un avion, etc. Nu folositi chatul pentru nimic altceva, aveti /f, /sms, /call. Cand discutati pe /d despre un suspect, folositi numele, nu id-ul. Ex: /d Andrei99 este la mine, /d andrei99 fuge cu avionul.
    Intrebarile / discutiile pe /d sunt interzise, daca aveti vreo nelamurire folositi /r sau alte canale, /d este doar pentru a anunta starea unui suspect. Cei care folosesc /d pentru altceva vor fi sanctionati.
    /r pentru a discuta doar cu cei din P.D.
    /cuff pentru a lega pe cineva cu catuse. Acesta trebuia sa dea /handsup pentru a putea fi legat. /uncuff pentru a scoate catusele.
    - /confiscate [nume] [item] pentru a confisca permisul de conducere, armele sau drogurile

     

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this