PCTecuci Romania - Citeste doar ceea ce merita

Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și vă logați, veți putea contribui la acest site prin trimiterea propriului dvs. conținut sau răspunsul la conținutul existent. Veți putea personaliza profilul dvs., primiți puncte de reputație ca recompensă pentru trimiterea conținutului, comunicând în același timp și cu alți membri prin intermediul căsuței de e-mail private și multe altele! 

Acest mesaj va fi eliminat odată ce v-ați conectat.  

Sign in to follow this  
MadaLiN.S

[TUTORIAL]Cum poţi să fii un jucator mai bun de CS:GO?

Recommended Posts

Counter-Strike Global Offensive este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Seria intreaga este motivul pentru care tara noastra are vreun fel de prezenta pe Steam, vanzand mai bine de 1 milion de exemplare in Romania. Cu atat de multi oameni in joc, puteti fi siguri ca exista o discrepanta foarte mare in nivelul de talent de la un jucator la altul.
Nicaieri nu se observa asta mai mult ca la modul Ranked, unde in ultima vreme probabil ati picat in Silver, fiindca Valve a facut cateva schimbari insemnate la modul in care functioneaza rangurile. Dar nu va temeti, pentru ca exista metode prin care puteti recupera terenul pierdut. Si nu ma refer la hack-uri. Am formulat pentru voi o lista cu cinci sfaturi pe care trebuie sa le urmati pentru a deveni cel mai bun jucator de Counter-Strike cu putinta. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti atenti la acesti pasi si Counter-Strike Global Offensive va deveni o experienta cu totul diferita si mult mai placuta pentru voi.

1.Renunta la ideea ca vei deveni un jucator mai bun de Counter-Strike Global Offensive

Sa recunoastem. Un joc precum Counter-Strike devine mai amuzant atunci cand renunti la ideea ca vei deveni mai bun la el. Ca trebuie sa devii mai bun. Pentru a deveni jucatorul suprem, trebuie sa petreci zile, saptamani, luni, poate chiar ani intregi exersand. Faci nimic altceva decat sa memorezi cadrele de animatie pentru reincarcarea unei arme, incat sa stii exact cat timp ai la dispozitie, pana la milisecunda, pana cand poti da buzna spre B, dand un headshot unui oponent care abia acum isi da seama ca poate este in meciul gresit. Dar daca incetezi, daca renunti la acea cursa constanta pentru perfectionare, jocul din senin devine diferit. Stresul asociat unui meci ranked dispare, pentru ca indiferent cat de groaznic ai juca, stii ca ai facut tot ce ai putut si ca oricum nu iti pasa de rezultat.

2. Evita hackerii 

Una dintre cele mai mari probleme pe care le are Counter-Strike Global Offensive este prezenta unui numar mare de hackeri. Cateodata sunt chiar mai multi in acelasi meci, si pe cat de comica ar putea fi situatia de-a vedea cum incearca sa se omoare intre ei cu AWP-uri prin pereti, asta presupune deja ca tu si restul jucatorilor sa fi fost deja omorati fara sa vedeti cine sau ce v-a lovit. Este suficient sa fie un singur hacker intr-un meci pentru a va strica toata ziua. Pierdeti timp, nu va distrati, tot ce faceti in acel meci este sa va tocati nervii. Asa ca ce solutii sunt? Iesi din joc. Roaga-ti coechipierii sa te dea afara. Injunghie un coechipier in primele 10 secunde de joc. Sunt numeroase metode prin care poti pleca dintr-un meci, dar sa nu o faci inainte de a raporta trisorul. Cu putin noroc, sesizarea ta va duce la blocarea contului sau.

3. Nu mai juca Ranked

Modul Ranked in sine este stresant. La urma urmei, esti sub constanta presiune si de fiecare data cand toata echipa ta moare, pentru ca inamicii cumva erau in stare sa va vada si prin ziduri, te simti de parca ochii lor ar fi asupra ta si ti-ar judeca fiecare miscare. Apoi mai tind sa urle „clutch or kick” un termen pe care nu l-ai auzit vreodata, desi joci CS de pe vremea cand l-ai gasit pe un CD de la XtremePC. Daca pierzi, in special in cazul in care ai facut o greseala minuscula, te vei simti de parca ai provocat al treilea razboi mondial, de parca soarta intregii omeniri a fost decisa de actiunea ta si ai cufundat civilizata intr-o eternitate de intuneric si suferinta. Este un sentiment foarte neplacut, care nu prea este prezent in celelalte moduri de joc. Iar Counter-Strike Global Offensive are numeroase alte moduri de joc. Arms Race este foarte amuzant, Deathmach are momentele sale. Demolition are particularitatile sale foarte hazlii, iar pentru cei care tot vor ceva similar cu Ranked este modul Casual. Mai sunt si zeci, chiar sute, de alte moduri de joc si harti custom facute de comunitate. Fara stres, fara suparare, fara injuraturi, fara nici un fel de grija, aproape de parca ai juca un joc, si nu ai fi la un al treilea loc de munca. Cel pe care il faci toata noaptea, fara sa fii platit, si doar pentru privilegiul ca lumea sa urle la tine.

4. Dezactiveaza voice chat sau chat in general.

Comunicarea in Counter-Strike este vitala, motiv pentru care cea mai mare parte dintre jucatori se folosesc de voice chat pentru a te injura sau pentru a urla in mod repetat diverse obscenitati sau cuvinte aleatoare, care nu au nici un fel de sens. Unii vor pune muzica, altii pur si simplu au microfoane care suna de parca ar fi una din acele vaze egiptente, vechi de 4000 mii de ani, despre care se spune ca atunci cand au fost facute, vibratiile din jur au fost inregistrate pe suprafata lor, ca pe un cilindru audio. Desigur, asta nu este adevarat. Daca incerci sa redai o vaza ca o suprafata pe care s-a inregistrat ceva, vei obtine un fasait iritant care nu poate fi deosebit de zgomotul produs de microfonul marii majoritati a jucatorilor de Counter-Strike Global Offensive. Nici chatul in text nu este mai bun, fiind plin de mesaje in rusa care incep cu C si se termina in yka blyat, trimise de obicei de copii de 12 ani care cumva nici la ora 11 noaptea intr-o zi de marti nu dorm. Asta ne duce la urmatoarea idee.

5. Evita jucatorii sub 16 ani, rusii, polonezii, grecii, francezii, italienii, oamenii pe care nu ii cunosti, oameni pe care ii cunosti in general orice jucator de Counter-Strike

Se spune ca cel mai rapid mod de-a invata rusa este sa te apuci de Counter-Strike… sau DotA 2 Asta este o exagerare. Poti insa invata toate injuraturile, de obicei urlate copii mici. Nu ai cum sa scapi de ei. Nu ai cum sa scapi nici de francezii care de indata ce vad ca esti roman incep sa te insulte in tot felul si sa spuna ca toti romanii sunt cersetori care dorm in mizerie pe strazile Parisului. Cam acelasi lucru este valabil pentru italeni, greci, nemti… in esenta este valabil pentru toata lumea. Si chiar atunci cand nu au cum sa te injure in mod activ, tot joaca de parca singurul lor motiv sa existe este sa isi bata joc de tine. Nici cu prietenii tai nu esti in siguranta, pentru ca toata lumea tinde sa joace la sfarsit de zi, cand e obosita si in esenta joaca de parca o pisica s-ar plimba pe tastatura lor, in mare parte pentru ca ei au adormit acum un sfert de ora si  jucai Counter-Strike cu pisica lor de atunci.

Bonus: Renunta la Counter-Strike Global Offensive cu totul

Sa recunoastem, vei fi mult mai putin stresat si mai putin iritat daca pur si simplu te apuci de Settlers 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this