Sign in to follow this  
Bogdan NAGY

Trackere (Torrente)

1 post in this topic

Filmele se descarcă cel mai rapid de pe trackere (torrente) Download

Dintre toate modalitățile de descărcare, inclusiv a celor efectuate prin intermediul programelor specializate acestei acțiuni, filmele se descarcă cel mai rapid de pe trackere, de unde pot fi obținute nu doar filme, ci fișiere de orice tip, inclusiv muzică, imagini, programe sau jocuri.

descarcare filme de pe trackere

În România dispunem de două trackere actualizate zilnic, scenefz și filelist, iar avantajul față de trackerele internaționale e că acestea pun la dispoziția utilizatorilor săi filme cu subtitrare în limba română și desene animate dublate în română pentru a fi înțelese de cei mai mici membri ai casei. Dezavantajul e că pe ambele trebuie creat un cont —pe filelist este inclusiv nevoie de invitație— și autentificarea în acesta este obligatorie pentru a putea descărca fișiere, iar descărcările pot fi condiționate de timpul rămas „la seed” după descărcarea fișierelor.

Descărcările efectuate prin intermediul trackerelor au la bază protocolul peer-to-peer, o tehnologie care permite distribuirea de conținut între mai mulți utilizatori. Cu alte cuvinte, dacă eu descarc un film, după ce aceasta a fost descărcat în calculatorul meu, dacă păstrez filmul și programul pornit în calculator, atunci când altcineva va dori să descarce respectivul film îl va obține de la mine și de la alți utilizatori care l-au descărcat deja.

Fișierele se descarcă la o viteză foarte mare fiindcă această tehnologie permite construirea fișierului descărcat din mai multe surse, de obicei cele mai apropiate de cel care descarcă. Dacă toți cei care au descărcat acel fișier în șterg din computer după descărcare, acesta nu va mai putea fi descărcat de alți utilizatori.

„Statul la seed” reprezintă păstrarea fișierului descărcat în programul cu care a fost obținut, iar programul menținut activ cât mai mult timp, pentru ca acesta să poată oferi și altor utilizatori fișierul. Practica se recompensează cu „puncte de rație”.

ratie trackers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this