Sign in to follow this  
Cornel Iulian

Ghid de prezentare a site-urilor web

1 post in this topic

Ghid de prezentare a site-urilor web

Scopul acestei secțiuni este de a permite membrilor să prezinte site-urile lor pentru revizuire de către membrii site-ului nostru și staff. Acceptăm observații de la o mare varietate de platforme, inclusiv HTML, IP.Board, IPS vBulletin, Wordpress, PHPBB etc. Rețineți că aceste recenzii nu sunt întotdeauna pozitive, deci luați în considerare acest lucru înainte de a trimite site-ul dvs. spre examinare.
 



Cerințe:

Membrii trebuie să aibă cel puțin gradul Advanced Members, înainte de a trimite un site web pentru examinare.
 

Prezentarea unui site trebuie să conțină următoarele informații: 

  • Link-ul
  • Data creării:
  • Descrierea siteului:
  • Numărul de membri:

 

Reguli:

1. Rețineți că secțiunea "Prezentare site web" nu este o zonă "Căutați membri" sau "Căutați staff". Observăm dacă cineva vizitează site-ul dvs. și îl consideră interesant, acesta se va alătura site-ului dvs.

2. Nu trimiteți site-uri care au secțiuni similare și / sau au copiat / scos materiale din PCTecuci (probabil că veți fi suspendat / interzis de PCTecuci dacă faceți acest lucru).

 

Opinii:
Toți membrii au dreptul să examineze toate site-urile care au fost publicate în această categorie și sa-și dea cu părerea. Țineți cont de următoarele lucruri atunci când răspundeți la un subiect al unui site trimis:

  • Deși recenziile negative sunt acceptabile, ele ar trebui să fie constructive.
  • Postarea unor elemente, cum ar fi "Îmi place", "Site frumos" sau "Nu-mi place", nu sunt acceptabile. Ia-ți un moment să explici de ce îți place sau nu-ți place site-ul. (Comentariile pot fi foarte scurte, dar ar trebui să conțină anumite lucruri care vă plac sau nu vă plac)
  • După ce ați scris o recenzie, asigurați-vă că ați evaluat site-ul folosind "rate the topic" oferindu-i intre 1 si 5 stele în partea de sus a subiectului (acest lucru nu este necesar, dar poate fi de ajutor). Vă rugăm nu evaluați subiectele decât dacă ați oferit o recenzie.
  • Nu solicitați să deveniți membru staff la unul dintre site-urile postate în această categorie sau prin mesaje private. Dacă sunteți interesat să fiți în căutarea unui grad la unul dintre site-urile listate aici, vă rugăm să vă alăturați site-ului respectiv și să aplicați pentru orice post deschis de staff acolo.
  • Nu solicitați o copie a temei, a pluginurilor, a aplicațiilor sau a altui conținut al site-ului. Aceasta nu este o secțiune de suport.
    Rețineți că scrierea recenziilor bune - fie pozitive, fie negative - este unul dintre modurile în care vă vom evalua calitatea de membru aici pe PCTecuci.


Aceste reguli pot fi modificate în orice moment de către administratorul PCTecuci.Ro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this