Sign in to follow this  
Cornel Iulian

[Tutorial] Rulare Mac Os X In Windows

1 post in this topic

Cam ce ar fi de facut ?

1. Vom folosi o imagine gata pregatita, care sa ruleze cu VMWare Player, care e gratuit. Il descarcati, si instalati dupa care puteti trece la pasul urmator.

2. Cautati un torrent cu numele OS_X_10.8_Mountain_Lion_DP_VMware_Image (eu cu aceasta versiune am facut testul, insa, puteti incerca si cu alte versiuni, mai vechi sau mai noi).

3. Dupa descarcare veti avea un executabil ce despacheteaza fisierele necesare. Mergeti in folder-ul VMWare Unlocker – Mac OS X Guest, apoi in VMware 7.1.x Series, apoi in VMware Player Unlocker. Acolo gasiti doua executabile ce trebuie lansate pe rand ca Administrator.

4. Mergeti sus in ierarhia directoarelor si apoi in folder-ul OS X 10.8 Mountain Lion. Veti vedea doua fisiere cu iconita: trebuie lansat fisierul VMX. Se lansează VMWare Player si la intrebarea care vi se pune raspundeti ca e o copie. Se lanseaza sistemul de operare, dar va trebui sa il inchideti (din VMWare Player, meniul de sus). Il reporniti, si gata, veti intra direct in Mac OS X 10.8. Ca dovada puteti privi captura de ecran de mai jos.

5. Daca nu va merge inseamna ca pe calculatorul dvs. nu e activata posibilitatea de virtualizare, caz in care trebuie sa intrati in BIOS. Cum BIOS-urile arata foarte diferit, nu va pot spune exact unde sa mergeti, cert este ca ar trebui sa gasiti pe undeva virtualizarea pusa pe off. Dupa ce o veti pune oe on ar trebui ca totul sa mearga bine.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this